Nyirbátor s kornyéke - keresek aktiv pasit de csak orálra -
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Jászberény és környékén keresek hölgyet vagy párt
Mezöturon ma ??
maszti egymás előtt, párok, lányok smile ? Priviben válaszokat
bizos rengeteg jelentkező lesz ilyenre
főleg a zárt furgon 40 fok kinti hőmérsékletnél az is igényes, mint maga a furgonod, sok sikert FURGONOS
majd írj beszámolókat
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 16. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 13:57

Törölt felhasználó (4750596)
VIP

Sziasztok! Érett hölgyet keresek Nyíregyháza és környékéről
.Hellyel rendelkezz vagy zárt furgonba kényelmesen tudunk sexelni!
Üdv
.Hellyel rendelkezz vagy zárt furgonba kényelmesen tudunk sexelni!
Üdv
Holnap estére keresünk pasit
Szolnok Vármegye
(Jászság.)
Szolnok Vármegye
(Jászság.)
Sziasztok. Abádszalók környékén keresek Partnert. Esetleg párhoz csatlakoznék.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok! Péntek vagy szombat estére nem tud valaki valami jó programot Debrecenben? Nyitott vagyok mindenre, hozd meg a kedvem, legyen egy jó ötleted. Írj privátban, köszi.
Sziasztok! Szombat este Debrecenben?! 40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok! Írj
2024. július 20-tól 22-ig szombaton délután, vasárnap egész nap Nyéken leszünk és napközben a Debreceni-tó nudis swingeres partján a nagy fatörzses beállónál fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Szopót keresek nyiregyen
Sziasztok!! Szombat este Párt fogadnék…. Akár csak nézném őket de igény esetén kényeztetném masszírozom a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt!! Esetleg elhanyagolt magányos hölgyet…….. diszkrét, igényes, megbízható nem független nem dohányzó ffiként!!!
Mezötur holbap este par v hölgy ??
Szabolcsból hölggyel ismerkednék
Nagyon jó lenne látni.
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 07. 16. kedd 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 16:51

Mi szivesen megörökítenénk, de a többi résztvevő az előző partykon nem járult hozzá.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Nyíregyen ma délelött ismerkednék.
Sziasztok! Nyíregyi környéki hölgy aki komolyan gondol egy tartós viszonyt? Irj rám ismerjük meg egymást molett hölgyek előnyben!