Sziasztok
Mai nap Kisvárda strand ?
Mai nap Kisvárda strand ?
irtam
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 07. 31. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 31. szerda 08:12

Par vagyunk kukkolasra keresünk 2-3 ferfit aki kiverné es ráélvezne a hölgyre. Helyet nem tudunk biztositani.párt is keresünk közös masztira.
Debrecen mostanában valaki?
Par vagyunk kukkolasra keresünk 2-3 ferfit aki kiverné es ráélvezne a hölgyre. Helyet nem tudunk biztositani.párt is keresünk közös masztira.
Itt vagyok
(Ez egy válasz gubanc4 üzenetére (2024. 07. 17. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyírbátorban szopatnék most
Sziasztok. Ma estére keresek macikedvelo pasikat minden jora. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato.írj ha erdekel a dolog!
Sziasztok
Holnap délután nyíregyházán férfiként szívesen szopnék
Holnap délután nyíregyházán férfiként szívesen szopnék
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!! Estére párt esetleg hölgyet fogadnék!! Akár csak nézném kukkolnàm őket….. jelenlétemmel izgalmasabbá tenném az estéteket!! Utazni is tudok!!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok
Kortól függetlenül keresek nőket és párokat.
Kortól függetlenül keresek nőket és párokat.
Sziasztok, én is azt keresek.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 07. 30. kedd 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,ma nyíregyházán kukkolható hàzaspàr?
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Sziasztok! Ma délelőtt szopatnék Nyíregyházán!
Idősebb bi férfiként állandó partnert keresek, de szívesen csatlakoznék férfi/férfi bi párhoz harmadiknak
Igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 18:37
Törölt felhasználó (4707400)

Nyíregyházán aktív partnert keresek
Debrecenben Hajnalban megszopatnal valaki?
Sziasztok. Az esèlytelenek nyugalmával ugyan de megkèrdezem, hogy most pènteken (08.02)napközben lenne e hölgy aki szeretnè jól èrezni magát,esetleg pár?