Sziasztok
Mai nap Kisvárda strand ?
Mai nap Kisvárda strand ?
Szívesen találkoznék házaspárral. Én, 185/90, igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok. Többesben van tapasztalatom, ismerem a "szabályokat" . Bemutatkozó levél váltás után telefonszám csere, ha ez gondot okoz, kérlek ne írjátok.
Sziasztok!
Írtam a vzoli30 címről!
Írtam a vzoli30 címről!
Sziasztok. Macikedvelő kanos aktív pasikat keresek a mai napra minden jóra. Nagyhegyesen vagyok megtalalható. Írj ha érdekel a dolog!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok
Debrecen és vonzáskörzetében ismerkednék nőkkel, párokkal

Debrecen környékén van hölgy minden jóra?
Sziasztok. Szabolcsban keresnék kanos pasit ki a számba adná.
Tiszavasvári üdülőben valaki?
Ma tiszafüreden lene valaki aki szeretne szopni? Kukolnék is párt
Sziaiasztok! Párt keresek a hölgy kényeztetésére! És magányos hölgyeket! Potens pasi vagyok többmenetes! Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg közelében! Sok szabadidőm van! Mobilis vagyok!
Sziasztok! Ma délelőtt Nyíregyházán szopatnék!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Üdv mindenkinek!
Most indultam Szegedről Gyöngyösre!
Útközben alkalmi játszótársam keresem!
Szolnok,Jászberény,Gyöngyös és köztes településeken keresztül haladok!
38 éves,ápolt,sportos 20/5-ös intimmel rendelkező pasi!
Most indultam Szegedről Gyöngyösre!
Útközben alkalmi játszótársam keresem!
Szolnok,Jászberény,Gyöngyös és köztes településeken keresztül haladok!
38 éves,ápolt,sportos 20/5-ös intimmel rendelkező pasi!
Sziasztok! Magányos Nyiregy környéki nővel ismerkednék laza kapcsolat jeligére! Molett telt nő is írhat
Debrecen? írj privátban
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keresünk párokat, lányokat, potens férfiakat hosszabb távra. Adatlapunkon megtaláljátok a fontosabb információkat.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keresünk párokat, lányokat, potens férfiakat hosszabb távra. Adatlapunkon megtaláljátok a fontosabb információkat.
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 34 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Péntek vagy szombat este (aug 2-3) szívesen biztosítanék helyet csini párnak, komolytalanok kíméljenek. Privit Írj !
Keresek nagy szeméremajkú hölgyet, akit kényeztethetek!
Sziasztok! Nyári nyaralás alatt a héten Debrecen és 50km-es vonzáskörzetében párokhoz csatlakoznék, cuckold, webcam is érdekel . A részleteket privátban beszéljük meg. Üdv Jocó