Sziaiasztok! Párt keresek a hölgy kényeztetésére! És magányos hölgyeket! Potens pasi vagyok többmenetes! Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg közelében! Sok szabadidőm van! Mobilis vagyok!
Ma tiszafüreden lene valaki aki szeretne szopni? Kukolnék is párt
Tiszavasvári üdülőben valaki?
Sziasztok. Szabolcsban keresnék kanos pasit ki a számba adná.
Debrecen környékén van hölgy minden jóra?
Sziasztok
Debrecen és vonzáskörzetében ismerkednék nőkkel, párokkal

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok. Macikedvelő kanos aktív pasikat keresek a mai napra minden jóra. Nagyhegyesen vagyok megtalalható. Írj ha érdekel a dolog!
Sziasztok!
Írtam a vzoli30 címről!
Írtam a vzoli30 címről!
Szívesen találkoznék házaspárral. Én, 185/90, igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok. Többesben van tapasztalatom, ismerem a "szabályokat" . Bemutatkozó levél váltás után telefonszám csere, ha ez gondot okoz, kérlek ne írjátok.
Sziasztok
Mai nap Kisvárda strand ?
Mai nap Kisvárda strand ?
irtam
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 07. 31. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 31. szerda 08:12

Par vagyunk kukkolasra keresünk 2-3 ferfit aki kiverné es ráélvezne a hölgyre. Helyet nem tudunk biztositani.párt is keresünk közös masztira.
Debrecen mostanában valaki?
Par vagyunk kukkolasra keresünk 2-3 ferfit aki kiverné es ráélvezne a hölgyre. Helyet nem tudunk biztositani.párt is keresünk közös masztira.
Itt vagyok
(Ez egy válasz gubanc4 üzenetére (2024. 07. 17. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyírbátorban szopatnék most
Sziasztok. Ma estére keresek macikedvelo pasikat minden jora. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato.írj ha erdekel a dolog!
Sziasztok
Holnap délután nyíregyházán férfiként szívesen szopnék
Holnap délután nyíregyházán férfiként szívesen szopnék
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!! Estére párt esetleg hölgyet fogadnék!! Akár csak nézném kukkolnàm őket….. jelenlétemmel izgalmasabbá tenném az estéteket!! Utazni is tudok!!