Sziasztok! Párt keresek rendszeres, vagy alkalmi kapcsolatra, akár mai találkával is. Többesben jártas nem profi pasiként ismerkednék. Bács, és Szolnok megyéből, dár izgalmas kalandert meszebre is szívesen utazom.
Zsolti vagyok párt keresek szabolcs, hajdú, borsod megyéből bi vagyok utazok, helyem is van. privire
Hetfon Nyiregyhazan fogadna valaki ejszaka? Lanyok? Parok?
Tiaszafüreden ma szopni imádot keresek.de az semgond hogyha csak kivernéd.privatba keres
Kizárólag hölgyek részére vállalok Szabolcs Szatmár Beregben teljes körű klíma tisztást. Tető javítást,Pc,laptopok, telefonok szervizelése. Kisebb ház körül munkát.

Szabolcs megyei 50éves hàzaspàr keres hàzaspàrt egymàselőtti sexre,hely kell
sziasztok! én egy sportos, kivánós lány vagyok full nagy szenvedéllyel. szivesen mesztelenkedek, izgatlak :P Kérlek, legyél vékony, szálkás, kockahasu pasi, és max 35 éves. Az oldalon sajnos csak kövér, idős pasik irnak :(((((__
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Hétfőn éjszaka, hölgy vagy pár aki fogadna Nyíregyházán? Írjatok bátran!
Tiszavasvári üdülőben valaki?
Szabolcsi pár helyem van, privire Peti
Nyíregyháza ès környékén egyedülálló hölgy?
Keresem, dekoratív, nem dohányzó 45-55 közötti hölgy partnerem Szolnok 60km körzetében!

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok
ma este esetleg valakivel közös program, csatlakozhatnék valakihez, valakikhez? hölgyek vagy párok?

Szopni imado pasit vagy párt keresek frisen borotvált farkamnak Tiszafüred vagy környékén
Sziasztok! Igényes diszkrét párral találkoznék.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Nyíregyháza ma este fogadna valaki? Lány? Pár? Sportos, tapasztalt vagyok.
Sziasztok! Nyiregyi nővel ismerkednék aki komolyan merne talizni titkos viszonyra!!