Aquaticum-ban pihenő vagy szaunázó lány vagy pár?
Barátot, társat keresek bi ffi személyében Debrecenben vagy környékén uni ill. passzív érdeklődéssel, fontos, hogy legyen helyed. Ha csak helyet tudnál ajánlani vagy adni, feltétlenül írj és egyeztetünk.
Sziasztok. Nyiregyháza vagy környékén keresnék bi pasit.
Baktalórántházán Pasi érdekel?
(Ez egy válasz huncutkodás89 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyírbátor ?

Hajduszoboszlon taliznek pasikkal, párokkal a kamionos találkozó ideje alatt
Sziasztok!
82 éves potens barátommal igényes, kultúrált, vékony, átlagos testalkatú hölgyeket, vagy ilyen hölgytagú párokat keresünk közös gyönyörszerzésre hosszú távra, szexbaráti kapcsolatra, közös programokra!
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, kis távolságon belül utazni is tudunk.
Amennyiben minőségi, nem mindennapi érzéki kalandra vágytok,
keressetek bizalommal!
Nem levelezgetni szeretnénk, ezen már túlnőttünk, a telefonos kapcsolattartást tartjuk elsődlegesnek.
Imi
82 éves potens barátommal igényes, kultúrált, vékony, átlagos testalkatú hölgyeket, vagy ilyen hölgytagú párokat keresünk közös gyönyörszerzésre hosszú távra, szexbaráti kapcsolatra, közös programokra!
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, kis távolságon belül utazni is tudunk.
Amennyiben minőségi, nem mindennapi érzéki kalandra vágytok,
keressetek bizalommal!
Nem levelezgetni szeretnénk, ezen már túlnőttünk, a telefonos kapcsolattartást tartjuk elsődlegesnek.
Imi
Sziasztok,megbízható,ápolt,igazi férfias férfiként keresek kedves párt! Adatlapomon fotók valósak!
Tiszavasvári üdülőben valaki a héten ott leszek.
SOS fiatal pasi Debrecenben a hölgy örömére ma este?

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok! Nyiregyi nővel ismerkednék aki komolyan merne talizni titkos viszonyra!!
Nyíregyháza ma este fogadna valaki? Lány? Pár? Sportos, tapasztalt vagyok.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! Igényes diszkrét párral találkoznék.
Szopni imado pasit vagy párt keresek frisen borotvált farkamnak Tiszafüred vagy környékén
Sziasztok
ma este esetleg valakivel közös program, csatlakozhatnék valakihez, valakikhez? hölgyek vagy párok?

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Keresem, dekoratív, nem dohányzó 45-55 közötti hölgy partnerem Szolnok 60km körzetében!

Nyíregyháza ès környékén egyedülálló hölgy?