Írtam privátba!
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2024. 08. 08. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 08. csütörtök 12:47

Sziasztok.
44-48 házaspár vagyunk,
egy szimpi párt keresünk hétvégére,vagy egy jóképű érett értelmes pasit a a korosztályúnkból,helyünk van ,hosszútávban gondolkodunk .
Privát üzeneteket vaárunk
44-48 házaspár vagyunk,

egy szimpi párt keresünk hétvégére,vagy egy jóképű érett értelmes pasit a a korosztályúnkból,helyünk van ,hosszútávban gondolkodunk .

Szoboszlón fogadnálak
(Ez egy válasz debcocksucker üzenetére (2024. 08. 08. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 08. csütörtök 19:38

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Hétvégére hölgyet, párt keresek Nyíregyháza és Debreceni vonalon.
Hajdúszobosulon keresek alkalmi partnert. Bi Pasik is jöhetnek
Sziasztok
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2024. 08. 08. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 08. csütörtök 12:47

Sziasztok.
44-48 házaspár vagyunk,
44-48 házaspár vagyunk,

Hajdúszoboszlón bi pasikkal taliznék
Sziasztok.
44-48 házaspár vagyunk,
44-48 házaspár vagyunk,

Sziasztok Debrecenben hölgy vagy pár társaságát keresem a mai napra heteró alapon helyem van. Ha csak beszélgetni és majd meg látjuk úgy is jó de fontos a személyes találkozó.
Sziasztok Debrecenben hölgy vagy pár társaságát keresem a mai napra heteró alapon helyem van. Ha csak beszélgetni és majd meg látjuk úgy is jó de fontos a személyes találkozó.
Sziasztok
Pasit keresünk harmadiknak.
Szolnok Megye.
Jászság.
Pasit keresünk harmadiknak.
Szolnok Megye.
Jászság.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
A pár férfi tagjának keresünk egy hivatásos masszőrt Debrecenben.
Részleteket privátban.
A pár férfi tagjának keresünk egy hivatásos masszőrt Debrecenben.
Részleteket privátban.
Ma délután Debrecenben vagy környékén nem akar autóskalandozni esetleg valaki(kik)!
J'N'Sz .- megyéből egy kedves pár házibarátja lennék! Autóban vagy szabadban szívesen kefélném szopatnám a feleséged vagy barátnőd teljes diszkréció mellett ! Írj priviben és megbeszéljük .
Pár, házaspár nyiregyen helyem van,de utazok is pirivre zsozso
Hello. Persze privát levélre meg nincs válasz.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 08. 07. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! ma estére,keresek nőt, esetleg házaspárt szabolcsbol nyiregy - újfehértó és környékéről, péntek vagy szombat estére is keresek,sziasztok!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Nyiregyen van helyem ismerkednék pár, házaspárral prvire