Hajdúszoboszlón bi pasikkal taliznék
Sziasztok.
44-48 házaspár vagyunk,
egy szimpi párt keresünk hétvégére,vagy egy jóképű érett értelmes pasit a a korosztályúnkból,helyünk van ,hosszútávban gondolkodunk .
Privát üzeneteket vaárunk
44-48 házaspár vagyunk,

egy szimpi párt keresünk hétvégére,vagy egy jóképű érett értelmes pasit a a korosztályúnkból,helyünk van ,hosszútávban gondolkodunk .
Privát üzeneteket vaárunk

Sziasztok Debrecenben hölgy vagy pár társaságát keresem a mai napra heteró alapon helyem van. Ha csak beszélgetni és majd meg látjuk úgy is jó de fontos a személyes találkozó.
Sziasztok Debrecenben hölgy vagy pár társaságát keresem a mai napra heteró alapon helyem van. Ha csak beszélgetni és majd meg látjuk úgy is jó de fontos a személyes találkozó.
Sziasztok
Pasit keresünk harmadiknak.
Szolnok Megye.
Jászság.
Pasit keresünk harmadiknak.
Szolnok Megye.
Jászság.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
A pár férfi tagjának keresünk egy hivatásos masszőrt Debrecenben.
Részleteket privátban.
A pár férfi tagjának keresünk egy hivatásos masszőrt Debrecenben.
Részleteket privátban.
Ma délután Debrecenben vagy környékén nem akar autóskalandozni esetleg valaki(kik)!
J'N'Sz .- megyéből egy kedves pár házibarátja lennék! Autóban vagy szabadban szívesen kefélném szopatnám a feleséged vagy barátnőd teljes diszkréció mellett ! Írj priviben és megbeszéljük .
Pár, házaspár nyiregyen helyem van,de utazok is pirivre zsozso
Hello. Persze privát levélre meg nincs válasz.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 08. 07. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! ma estére,keresek nőt, esetleg házaspárt szabolcsbol nyiregy - újfehértó és környékéről, péntek vagy szombat estére is keresek,sziasztok!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Nyiregyen van helyem ismerkednék pár, házaspárral prvire
Tud nekem segíteni valaki?
Nyékladházi nudira szeretnék kinézni….
Melyik tónál kell keresni?
Nyékladházi nudira szeretnék kinézni….
Melyik tónál kell keresni?
Biztos félénk
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 08. 07. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 07. szerda 12:30

Az ilyentől falra tudunk mászni. Miért nem te írsz rájuk, ha akarsz tőlük valamit?
Az ilyentől falra tudunk mászni. Miért nem te írsz rájuk, ha akarsz tőlük valamit?
(Ez egy válasz Fiery üzenetére (2024. 08. 07. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szombat délutánra keresnénk Nyíregyházán hölgyet hármashoz mindkét fél örömére! Hely és diszkréció adott!
Sziaiasztok! Hármasban tapasztalt pasi vagyok! Benne vagyok!
(Ez egy válasz Juliska üzenetére (2024. 08. 06. kedd 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 22:55

Nyíregyházán vagy környékén van e olyan hely ahová olyan férfiak vagy párok járnak ismerkedni akik szívesen benne lennének alkalmi szex kapcsolatban?
Irjatok rám. Benne vagyok.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 08. 07. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)