Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Sziasztok , 25 éves nyíregyházi srác keresi minnél teltebb szexpartnerét

Sziasztok!
Hajdúszoboszlói párt,hölgyet keresnék...
Hajdúszoboszlói párt,hölgyet keresnék...
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Nem tud valaki Debrecenbe, vagy a környéken helyet egy idősebb férfi bi párnak.
Nem tud valaki Debrecenbe, vagy a környéken helyet egy idősebb férfi bi párnak.
Sziasztok.Hétfőn 12.-énSóstón a Tófürdőn ismerkednék.Hölgyek,párok?
Sziaiasztok! Írjatok rám!
(Ez egy válasz emb63 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szökőkút
(Ez egy válasz Relax77 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Meghiúsult találkozó miatt, szopni vágyót keresek

Sziasztok! Merre vagytok Sóstón?
(Ez egy válasz Juliska üzenetére (2024. 08. 10. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal 20-as srác keres hetero alapon hölgyeket, akár párokat is. Utazni tudok. Webcam is mehet, kepcsere videócsere is.
Sziasztok!
Hajdúszoboszlói -Debreceni párhoz csatlakoznék,ma este...
Hajdúszoboszlói -Debreceni párhoz csatlakoznék,ma este...
Sziasztok! Ma este Debrecenben esetleg valaki?
34 éves..jóképű,szép szerszámmal rendelkező srác vagyok
Puszi lányok
34 éves..jóképű,szép szerszámmal rendelkező srác vagyok

Sziasztok. Ma este Nyíregyháza Sóstón valaki lesz még esetleg?
Sziasztok! Szolnokon pár vagy lány? Esetleg pasi!?
Ma este
Ma este
Sziasztok!Szóló pasit keresünk Hajdúszoboszlón , jövő héten!
Hajduszoboszlón pasit fogadnék. Hely van
Sziasztok!Mai napon szivesen ismerkednék Debrecenben!
Sziasztok Laci vagyok nyitott dészkrét ápolt férfi
Szívesen ismerkednék veletek (Ez egy válasz katka28 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 06:04
Szívesen ismerkednék veletek (Ez egy válasz katka28 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
44-48 házaspár vagyunk,
egy szimpi párt keresünk hétvégére,vagy egy jóképű érett értelmes pasit a a korosztályúnkból,helyünk van ,hosszútávban gondolkodunk .
Privát üzeneteket várunk!
44-48 házaspár vagyunk,

egy szimpi párt keresünk hétvégére,vagy egy jóképű érett értelmes pasit a a korosztályúnkból,helyünk van ,hosszútávban gondolkodunk .
Privát üzeneteket várunk!