Halli. Ma délelőtt nyiregyen vagy környékén kanos pasit szopnék.
Üdv!Egy nyelvtan tanárnak is lenne helye ugyanott

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Nyiregy környéki Ténleg találkozni akaró hölgy válaszát várom aki bevállal egy Diszkrét szeretői viszonyt!!
Sziasztok!
39 éves, sportos, ápolt férfiként keresek egy szimpatikus párt Hajdú-Bihar megyében csütörtöki, vagy pénteki napközbeni találkozásra.
Legyetek kommunikatívak, nyitottak, intelligensek, megbízhatóak, én magamat is ide sorolom.
Az ismerkedési szándékaim komolyak, sem a Ti, sem a magam idejét nem szeretném rabolni, hanem váltsunk üzenetet és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor hozzunk össze egy emlékezetes találkozót!
39 éves, sportos, ápolt férfiként keresek egy szimpatikus párt Hajdú-Bihar megyében csütörtöki, vagy pénteki napközbeni találkozásra.

Legyetek kommunikatívak, nyitottak, intelligensek, megbízhatóak, én magamat is ide sorolom.

Az ismerkedési szándékaim komolyak, sem a Ti, sem a magam idejét nem szeretném rabolni, hanem váltsunk üzenetet és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor hozzunk össze egy emlékezetes találkozót!

Sziasztok. Hellyel rendelkező átlagos testalkatú férfit keresünk 3nak a hölgy örömére kizárólag hetero alapon. Kitöltött rendes adatlapnak örülünk.
Sziasztok!
Csatlakoznék egy kedves érettebb párhoz.
Csatlakoznék egy kedves érettebb párhoz.
Kocsiban jó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 27. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 27. kedd 12:42
Törölt felhasználó (4751428)

Dugj meg ma nyiregyen 4után hely kell
Dugj meg ma nyiregyen 4után hely kell
Ma is aktuális Debrecenben vagy a környező erdőkben!Párokat vagy hölgyeket!Dogging vagy csak nézném!
(Ez egy válasz Pusztabíró üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Laci vagyok nyitott diszkrét férfi szívesen ismerkednék pasikkal párokkal hölgyekkel
Laci vagyok nyitott diszkrét férfi szívesen ismerkednék pasikkal párokkal hölgyekkel
hello mi ujság veled
(Ez egy válasz zniti üzenetére (2024. 08. 27. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyiregyen pasik, hölgyek, párok?
Nyíregyházan most valaki tali?
50-es, kellemes külsejű pasi nyalna fiatal lányt (LÁNYT!!!), elsősorban a fenekét, a durvább face-sitting stílusban.
Sziasztok! Kisvarda es kornyeken ismerkednek parokal vagy hölgyekel, esetleg valaki Swinger bulit is tud?
Középkorú, esetleg idősebb (témában nem gyakorlott) házaspár egymást szerető tagjait szeretném kiszolgálni egy biszex együttlétben.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
Péntek estére keresem hölgyek esetleg párok társaságát debrecenben és közeli környékén 31 éves pasi vagyok, akár hely is megoldott.
Nyíregyházán ma hellyel rendelkező hölgyel, párral, ni férfival taliznék.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok