Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Pénteken délelőtt Hajdúszoboszlón cumiznék diszkrét ápolt férfias 30-as macis pasi vagyok. Bő nyállal cumizok.
Sziasztok Jászberény környékén keresek hölgyet vagy párt én egy sok mindenre nyitott pasi vagyok
Szabolcs megyei bi pasi?
Sziasztok! Van olyan hölgy Szabolcsbol aki vállalna egy szeretöt??
Hajdúszoboszlón, ma, csütörtök este hölgyet kényeztetnék, párhoz csatlakoznák, cuckold, enyhe bi is bejön
Mándok környékén kukkolható hölgy, pár ? Szimpátia esetén be is szálnék
Szabolcs megyében szexpartnert keresek.
Sziasztok, izmos domináns pasit keresünk méretes szerszámmal szombat estére.
Cuckold pár keres sporots pasit 45 éves korig, aki nem riad vissza egy kis bulizástól, hódítástól. Szombat este. Debrecen, helyünk van. Továbbá nyitottak vagyunk párok társaságára akik szeretnének egy 2 lány egy fiu felállást a cuckold pasi passzív részvételével.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Sziasztok! Írtam privátba!
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 08. 28. szerda 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 17:10

Sziasztok, 50éves hetero hàzaspàr cukoldsexre keres keres pasit,a bekötött szemű feleség részére
Polgár környékén keresek most hölgyet aki szeretne nyalatni
Hajdúszoboszlón puncit nyalnák, kényeztetnék, párhoz csatlakoznák, cuckold, enyhe bi is bejön
Jászberény környékén párt,vagy hölgyet keresek kellemes időtöltéshez tabuk nélkül.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
sziasztok kedves baratsagos fiatalember ismerkedne olyan nyitott párokkal ahol a holgyet izgatna ha két pasi kényeztetné egyszerre ! Erotikus masszirozast is vállalnek elojatekkent ha erdekelbe titeket! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Rámerne irni egy Nyiregyi vagy környéki nő? Teltség nem akadály!!
Debrecenben a Vekeri tó környèkén kalandoznék!Párok hölgyek előnyben!
Sziasztok!Irtam privátban...
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 08. 28. szerda 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 17:10

Sziasztok, 50éves hetero hàzaspàr cukoldsexre keres keres pasit,a bekötött szemű feleség részére