Sziasztok.
Ma este valaki Namény - Kisvárda ????
Helyem adott!!
Ma este valaki Namény - Kisvárda ????
Helyem adott!!
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
Sziasztok, Szolnokon keresek lányt vagy párt
Sziasztok!Én 47/189/90 borotvált pasi vagyok!Biszex párt,nőt,férfit keresek,akikkel kiélhetjük vágyainkat,párokkal mindenki mindenkivel alapon!Kényesztető masszázs....Csak ha komolyam is gondoljátok!Küldj telefonszámot.....lehet úgy gyorsabb!)
Debrecenbe cumiznék diszkrét ápolt macis 30 as pasi vagyok.
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket.
Sziasztok! Ma délelőttre keresek kielégülést Debrecenben és környékén. Ha valakinek van kedve,nyitott vagyok . Z
Sziasztok!Holnapra keresek hellyel rendelkezőt nyiregyen uni vagyok
ÚJRA !
J-N-Sz-megyéből valaki-k?
Mi pár vagyunk!
Szolnok és vonzáskörzetéből keresünk.
Priviben írjatok.
J-N-Sz-megyéből valaki-k?
Mi pár vagyunk!
Szolnok és vonzáskörzetéből keresünk.
Priviben írjatok.
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok, 21 éves Szolnoki fiú vagyok. Lányokat vagy párokat keresek Szolnokon
sziasztok! ma estére hölgy ,esetleg házaspár nyiregy-újfehértó környékéről??
Sziasztok,Szolnok és környékén keresünk partnereket! Csak Fotóval!
szia debrecenben van helyem 20cm vastag fasszal nöket parokat keresek, mindentre nyitva vagyok,ha valaki egy kemeny dugast akar üzenetek varok
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka,környékéről van itt hölgy? Ma délutáni talira???
Sziasztok! Debrecen? Nőiruhas 40 éves bi uni vagyok! Írj
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Hölgyet keresek mai találkozóra !
Inkább véknyabbat!
Inkább véknyabbat!