Debrecenben ma cumiznék, diszkrét ápolt macis pasi vagyok, hely is megoldható.
Sziasztok.
25-40 korig keresnénk magunk mellé egy szimpatikus párt akikkel bármi lehet kellő, szimpatia esetén. Nyitottak vagyunk barátság ki alakítás céljából is. Csak pár!
hajdú bihar.
25-40 korig keresnénk magunk mellé egy szimpatikus párt akikkel bármi lehet kellő, szimpatia esetén. Nyitottak vagyunk barátság ki alakítás céljából is. Csak pár!

Sziasztok szeptember 18 Szolnokon leszek szívesen találkoznék hölgyel vagy párral én egy sok mindenre nyitott pasi vagyok
Sziasztok!Debreceni hölgyet keresek!
Sziasztok ! Mai naptól vasárnapig Nyíregyházán leszünk! Nyíregyháza -Debrecen környékén Harmadiknak keresünk NAGY intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kíméljenek
Ma illetve holnap cumiznék debreceneben. Diszkrét ápolt macis férfias pasi vagyok.
Sziasztok ! Szolnoki nem molett nővel találkoznék akivel a szürke hétköznapokat sokkal izgalmasabban eltölthetnénk!
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Debrecenben valakinel egy iszogatos est?
sziasztok! ma estére, hölgy,esetleg házaspár nyiregy-újfehértó és környékéről??
De kár hogy pont ma utazom el
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 09. 13. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 13. péntek 08:03

Sziasztok!
Ma (péntek) vagy holnap (szombat) estére keresünk partnereket párok, férfiak személyében, lehetőleg a közelünkből.
Ma (péntek) vagy holnap (szombat) estére keresünk partnereket párok, férfiak személyében, lehetőleg a közelünkből.
Sziasztok
Én egy nyitott 50 es bi férfi vagyok diszkrét ápolt nyitott! Ismerkednék pasikkal párokkal!
Én egy nyitott 50 es bi férfi vagyok diszkrét ápolt nyitott! Ismerkednék pasikkal párokkal!
Sziasztok!
Sziasztok ! Mai naptól vasárnapig Nyíregyházán leszünk! Nyíregyháza -Debrecen környékén Harmadiknak keresünk NAGY intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kíméljenek
Csak 1 valakit keresek hölgyböl is, és hpárbol is.
És nem 1 alkalomra!!
És nem 1 alkalomra!!
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a választ!
Csajos pasi vagyok.smink paróka combfix tanga stb
Szopok nyelem a gecit baszható vok
Utazni tudok
Szopok nyelem a gecit baszható vok
Utazni tudok
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Nyirbátorban hely adott - csupasz intimmel rendelkező pasit keresek akit szopnék
diszkrécio adott elvárt - viber szám irj s válaszolok
diszkrécio adott elvárt - viber szám irj s válaszolok
Sziasztok
Nyíregyházi és környékbeli biszex férfi vagy ilyen tagú pár ismeretségét keresem.
Hely kell utazni tudok.
Nyíregyházi és környékbeli biszex férfi vagy ilyen tagú pár ismeretségét keresem.
Hely kell utazni tudok.
Sziasztok! Szívesen találkoznék veletek! Többmenetes pasi vagyok! Ha gondoljatok írjatok privátba!
(Ez egy válasz Egripár24 üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 10:42

Sziasztok ! Péntektől vasárnapig Nyíregyházán leszünk! Harmadiknak keresünk NAGY intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kíméljenek !