És olyanok is vannak, akiket lehet kukkolni, beszállni?
(Ez egy válasz Roxxy üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 12:06

Igen,Nyiregy mellett Oroson az elkerülő melletti út.. már szex útnak hívják
Igen,Nyiregy mellett Oroson az elkerülő melletti út.. már szex útnak hívják
(Ez egy válasz Mellény üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 10:46

Szabolcsban hol van olyan hely ahová szabadba kijárnak szeretkezni?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szabolcsban hol van olyan hely ahová szabadba kijárnak szeretkezni?
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Nyíregyházán ma aktív???
Pár, házaspár , aki ma ráér? Utazni tudok. privire
Sziasztok! Ma estére keresünk méretes és potens srácot. Helyünk van, utazni nem árt ha tudsz
Kellemes estét kívánunk mindenkinek!

Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok.
Október első hétvégéjén (5.-7.) ismet hármasban kalandoznak.Keresunk elsődlegesen (biszex) férfit-vagy ilyen tagú párt- az adatlapunkon megadottak szerint.Helyszin megbeszélés kérdese,szivesen mozdulunk ha van hová es miért.
Csak értelmes megkeresésekre reagálunk,valaszolni csak a komolyan veheto jelolteknek fogunk.
Köszönjük!
Október első hétvégéjén (5.-7.) ismet hármasban kalandoznak.Keresunk elsődlegesen (biszex) férfit-vagy ilyen tagú párt- az adatlapunkon megadottak szerint.Helyszin megbeszélés kérdese,szivesen mozdulunk ha van hová es miért.

Köszönjük!

Mondjuk igy kép nélkül nemmlesz könnyű felismerni benneteket!
Sziasztok! Hétvégeken panziós kalandokra vágyom Nyíregyháza és környékéről aktív férfiak érdekelnek!
Sziasztok.Nyiregyi vagy környéki pár vagy lány, akik találkoznának ma? 26 éves srác vagyok.
Debrecenben ma cumiznék, diszkrét ápolt macis pasi vagyok, hely is megoldható.
Sziasztok.
25-40 korig keresnénk magunk mellé egy szimpatikus párt akikkel bármi lehet kellő, szimpatia esetén. Nyitottak vagyunk barátság ki alakítás céljából is. Csak pár!
hajdú bihar.
25-40 korig keresnénk magunk mellé egy szimpatikus párt akikkel bármi lehet kellő, szimpatia esetén. Nyitottak vagyunk barátság ki alakítás céljából is. Csak pár!

Sziasztok szeptember 18 Szolnokon leszek szívesen találkoznék hölgyel vagy párral én egy sok mindenre nyitott pasi vagyok
Sziasztok!Debreceni hölgyet keresek!
Sziasztok ! Mai naptól vasárnapig Nyíregyházán leszünk! Nyíregyháza -Debrecen környékén Harmadiknak keresünk NAGY intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kíméljenek
Ma illetve holnap cumiznék debreceneben. Diszkrét ápolt macis férfias pasi vagyok.
Sziasztok ! Szolnoki nem molett nővel találkoznék akivel a szürke hétköznapokat sokkal izgalmasabban eltölthetnénk!
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i