Sziasztok
Nyíregyháza körül hölggyel,párral ismerkednèk!
Nyíregyháza körül hölggyel,párral ismerkednèk!

Hajduszoboszlón keresek bi szexpartnert szerdán késő delutánra. Hej jó lenne,ide írj.
Sziasztok!
Keresném azt a debreceni párt akikkel pár éve többször is találkoztunk a mezőcsáti üdülőben. VW Transporterrel voltak... Írjatok, ha magatokra ismertek
Keresném azt a debreceni párt akikkel pár éve többször is találkoztunk a mezőcsáti üdülőben. VW Transporterrel voltak... Írjatok, ha magatokra ismertek

Sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a holgyet izgatna elöjatekkent az erotikus masszirpzas! Hely kellene utazni tudnek
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Nyíregyháza környékén hölggyel,párral ismerkednék!
Nyíregyháza környékén hölggyel,párral ismerkednék!

Ma délután Nyiregyháza-Sóstón valaki!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
sziasztok olyan nyitott párokkal ismerkednek akik szeretik elöjatekkent az erotikus masszirozast! Hely kelleme utazni tudnek!
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka,környéki hölgy van itt mai találkozóra?
Hajdúszoboszlón bő nyállal és az utolsó cseppig kimasszírozva a nyelvemmel cumiznék, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Diszkrét partnert keresek Debrecen es környékén.
Privát üzenetben irj.
Privát üzenetben irj.
Hajdú-Biharban Komádi és Berettyóújfalu környékéről érett férfias kanos pasi nincs biszex kalandokra?
Dugás nem érdekel csak beszélgetés közbeni hokizás és szopás, akár én neked vagy te is nekem.
Jó ha van kocsid.
Dugás nem érdekel csak beszélgetés közbeni hokizás és szopás, akár én neked vagy te is nekem.
Jó ha van kocsid.
Ma délután párt kukkolnék a keleti országrészben helyszínben rugalmas vagyok. Elsősorban természetben de akár nálatok is. Passzív szerepben, de kölcsönös szimpátia esetén aktívan is, kizárólag heteró alapon. 49 éves, magas értelmes fickó vagyok.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Ma bő nyállal cumiznék Hajdúszoboszlón, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Ma délután a berekfürdő termálban szívesen ismerkednék.
Sziasztok.
Ma dèlutàn-este pár vagy normális jóképű pasi ?Hajdúszoboszló környéke.
Helyünk van.
Ma dèlutàn-este pár vagy normális jóképű pasi ?Hajdúszoboszló környéke.
Helyünk van.

Sziasztok Hajdú-Biharban keresnék hétköznap nap közbeni idő kellemes elröltésére hölgyeket. Nem baj ha nem vagy független, érezzük jól magunkat. 36 éves sportos férfi vagyok, átlagos intimmel.
Ma szopatnék Debrecen környékén!