Ma kora esti órákban találkoznék hölggyel Nyíregyházán vagy környékén.
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Hölgyet keresek útitársnak, 40+ tól, felső korhatár nem beszűkített, költségmentesen, egy kis luxus pihenéshez egzotikus helyre, csak lazulás, beszélgetés és ami alakul, de semmi nem kötelező, mondhatnám kötöttségek nélkül SZSZB megyei hölgyek előnyben. 5-10 nap, ez csak megbeszélés kérdése. Ami fontos az csak az hogy : ÁPOLTSÁG. Írj bátran, priviben.
hellyel rendelkezö hetero párt vagy férfit keresünk
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni, helyes-férfias srác(ok)?
Igényes hölgyet, pár hölgy tagját szívesen masszírozom.
Nyírbator ?
Sziasztok ! Szolnoki nem molett nővel találkoznék akivel a szürke hétköznapokat sokkal izgalmasabban eltölthetnénk!
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Kedves Hölgyek házibarátja lennék Szeretek masszírozni,kényeztetni.
Kedves Hölgyek házibarátja lennék Szeretek masszírozni,kényeztetni.
Sziasztok!
Olyan pasikat keresek, akik ismerik és járnak is nyíregyházi glory hole-ba, a nyílvános wc-be a belvárosban.
Olyan pasikat keresek, akik ismerik és járnak is nyíregyházi glory hole-ba, a nyílvános wc-be a belvárosban.
Sziasztok Robi vagyok és Sz.Sz.M. belül 18 óra után személy szállitás hölgyeknek.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
Sziasztok Laci vagyok nyitott biszex férfi diszkréáten keresek magas ápolt vagyok! Párok pasik!
Sziasztok!
Csütörtök, péntek estére keressük partnereinket párok, férfiak személyében. Adatlapunkon megtaláljátok a fontosabb paramétereket.
Csütörtök, péntek estére keressük partnereinket párok, férfiak személyében. Adatlapunkon megtaláljátok a fontosabb paramétereket.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Debrecenben cumiznék hely van.
Kukkolnék, nyalnék viszonzás nélkül,akár sex után is. 50-es pasi. Sz-Sz-B vármegye.
Sziasztok
Nyíregyházán párok, hölgyek? Hetero alapon ismerkedem
Nyíregyházán párok, hölgyek? Hetero alapon ismerkedem

Sziasztok, lánnyal / párral ismerkednék Szolnokon
Nyíregyházán ma valaki??