Nyíregyházán, vagy környékén esetleg valaki?
Gyula (47) vagyok Nyíregyházáról. Orosi úti körforgalmas halastóval szembeni behajtónál bulilevezetős hajnali reggeli tali? - fiúk, párok, leányok - farokverés, egymás kukkolása, ismerkedés. Laza pofázgatás szexes témákban megismerni hasonló vágyakkal rendelkezőket.
Hölgyet keresek TALÁLKOZÁSRA !
Utazni tudok hely is van.
Utazni tudok hely is van.
Nyíregyen holvan az a spot? villamos forduló vagy micsoda? nem rég olvastam itt. üdv!
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok . holnapi nap folyamán keresek egy ápolt, aktív srácot akivel lehetne valamit csinálni. Helyem van. Valaki remélem ir is

sziasztok! ma estére nő esetleg házaspár ismerkedni,találkozni?? nyiregy-újfehértó-téglás-debrecen környékéről,
Esti autós kalandra keresek megbízható ápolt partnert , Nyíregyházán.
Fiatal, vékony alkatú srácot szopatnék debrecenben, akár kezdőt is.
Holnap délelőtt kit látogassak meg mindenben benne vagyok utazni tudok frissen borotvált farok garantált
Sziasztok 11-13 között Demjénben leszünk pènteken szombaton estère keresünk fiút max 30 èves kor ig hetero alapon hármas szexre.
Sziasztok! Szolnok, Martfű Kunszentmárton környékén hölgy esetleg pár aki/akik ismerkednek?
Sziasztok Békés megyei igényes pasi vagyok helyem van de utazom is nőt part fiút keresek
Ma este Debrecenben és környéken igényes párt keresnék!!
sziasztok feleseget massziroznek a ferje elott s utanna pedig kényeztetnem a csucsig. Hely kellene utazni tudnek
sziasztok!
Párt házaspárt keresek utazok,de nyiregyen hely is ok privire peti
Párt házaspárt keresek utazok,de nyiregyen hely is ok privire peti
Szolnokon keresnék lányt / párt közös örömhöz
Kisvárda környékén valaki egy aktív bikát??
Héten vki kényeztetne? Én: 180cm/18cm domináns sportos pali vagyok. jóképűnek mondott. autós vagy szabadban is érdekel. üdv!! vannak képeim
Autós kalandra keresek megbízható ápolt partnert ,holnap Nyíregyházán.