Sziasztok. Vasárnap este?
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 11. 29. péntek 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 07:04

50éves hetero hàzaspàr keres profi férfi masszőrt a feleség részére Szabolcs megyében
Sziasztok..
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 11. 29. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 07:56

Sziasztok!
Ha unjátok a felesleges köröket futó partnerkeresőket és szivesen ismerkednétek egy nyitott, egészséges házaspárral, akkor bennünket kerestek. Párok, lányok, férfiak jelentkezését várjuk.
Ha unjátok a felesleges köröket futó partnerkeresőket és szivesen ismerkednétek egy nyitott, egészséges házaspárral, akkor bennünket kerestek. Párok, lányok, férfiak jelentkezését várjuk.
Sziasztok vasárnap este jo nektek?
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 11. 29. péntek 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 07:04

50éves hetero hàzaspàr keres profi férfi masszőrt a feleség részére Szabolcs megyében
Nyíregyházán hol szoktak állni útszèli angyalkák? Ès mikor èrdemes keresni őket?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
Sziasztok
Ma estére, Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma estére, Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Sziasztok ! Nem egy alkalomra keresnèk szexpartnert. Pàrt vagy lànyt
------ > Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Hölgyet keresek találkozásra! Vajom miért is?
Sziasztok!
Biszexi pasi vagyok tudok utazni s fogadni is. diszkréció fontos párt , házaspárt keresek hármasra peti
Biszexi pasi vagyok tudok utazni s fogadni is. diszkréció fontos párt , házaspárt keresek hármasra peti
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is .
Debrecenben ma valaki napkozben?
Mátészalka környéki hölgy találkozásra ?
Kedd éjszaka nyíregyházán párokat keresek. Biszex alapon is!
Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Sziasztok. Jövő héten egész héten Nyíregyházán vagyok. Ez idő alatt szívesen ismerkednék találkoznék párral akik pasit keresnek. Én egy ápolt, igényes, kultúrált pasi vagyok. Várom megkereséseteket, érezzük jól magunkat.
Sziasztok!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednèk.
Helyem van,utazni tudok!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednèk.
Helyem van,utazni tudok!