Szabolcs megyei 50éves hàzaspàr keres hàzaspàrt egymàselőtti sexre
Hölgyeket párokat keresek hosszú távon! Hajdú-Bihar Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Holnap Nyíregyházán punci amit kényeztethetnék? Esetleg pár?
Sziasztok!
Vékony vagy átlagos testalkattal rendelkező, az idősebb korosztály irányába vonzódó hölgyet keresek barátnak, partnernek, esetleg társnak is.
Vékony vagy átlagos testalkattal rendelkező, az idősebb korosztály irányába vonzódó hölgyet keresek barátnak, partnernek, esetleg társnak is.
Üdv! Ápolt sportos Nyíregyházi 40-es HETERO férfi vagyok. Elsősorban Hölgyet (NŐT!!!) keresek kortól alkattól függetlenül, szabadidőnk kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Esetleg CUCKOLD kapcsolat a Hölgy örömére! Alkalmi de hosszútávú diszkrét kötetlen kapcsolatot szeretnék igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Elérhetőségem: Privát Üzenetben!

Sziasztok! Szabolcs megyében, hölgyet vagy párt keresek egy kis kalandra.
Sziasztok. Nyiregyházi pár esetleg aki mostanában pasit keres harmadiknak?

Sziasztok.hajdúbihari párhoz csatlakoznék.
Sziasztok Jászberény és környékén keresek 50 feletti hölgyet vagy párt
Debreceni hölgy nem verné ki nekem most? Nem lennék hálátlan!
irj rám privatban
(Ez egy válasz Alfoldipar40 üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 14:15

Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Kényeztetőt keresek a mai napra Debrecenben
Intim méretem 18/5.
Egyszerű, probléma mentes tali, csak térdelsz, megkapod a vitamint, S megyek további :P

Intim méretem 18/5.
Egyszerű, probléma mentes tali, csak térdelsz, megkapod a vitamint, S megyek további :P
Sziasztok!
December 6.-7.én párhoz csatlakoznék Békéscsabán!
December 6.-7.én párhoz csatlakoznék Békéscsabán!
Sziasztok holnap Nyiregy vagy környékén van olyan aki szopatlan?
Sziasztok!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednèk.
Helyem van,utazni tudok!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednèk.
Helyem van,utazni tudok!

Sziasztok. Jövő héten egész héten Nyíregyházán vagyok. Ez idő alatt szívesen ismerkednék találkoznék párral akik pasit keresnek. Én egy ápolt, igényes, kultúrált pasi vagyok. Várom megkereséseteket, érezzük jól magunkat.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Sziasztok.
Köszönjük
Köszönjük