----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Bi pár társaságát keresem. 37 éves, ápolt, diszkrét, aktív pasi vagyok. 185/100, 18/5 intim.
Hölgyet keresek mai
találkozásra!
találkozásra!
Szopatna valaki Debrecenben?
Kalandot keresek (debrecen , esetleg Nyíregyhaza ) akàr fiukkal is sajnos keves idom van szoval csak villam talalkozasokra erek ra hirtelen amikor van idom
Nagy intimmel pasi a feleségem örömére?! Itt vagyunk nyíregyházán!

Találkozni merő párt keresek.
Sziasztok! Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Hajdúszoboszlón, debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Csodálatos estét mindenkinek!
Szeretném a szilvesztert olyan fiatal hölgyek vagy párok társaságában eltölteni akik nem csak inni,táncolni és pajzánkodni szeretnek (pedig ez a legfőbb lényeg) hanem nem riadnak el némi extrától sem!
Hely adott lenne nálam Gyöngyösön!
Szóval aki nem talált még magának party helyet jelezzen bátran!
Szeretném ha az ez évi búcsúztató felejthetetlen lenne!
Ha lehet 40 éves korig de bárkivel szívesen egyeztetek!
Szeretném a szilvesztert olyan fiatal hölgyek vagy párok társaságában eltölteni akik nem csak inni,táncolni és pajzánkodni szeretnek (pedig ez a legfőbb lényeg) hanem nem riadnak el némi extrától sem!
Hely adott lenne nálam Gyöngyösön!
Szóval aki nem talált még magának party helyet jelezzen bátran!
Szeretném ha az ez évi búcsúztató felejthetetlen lenne!
Ha lehet 40 éves korig de bárkivel szívesen egyeztetek!
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! 40 éves bi uni férfi vagyok! 24-én délelőtti órákban Debrecen valaki?! Szopás viszonzásal meg egy kis anál viszonzásal! Írj !
Sziasztok
Ma estére, Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma estére, Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Mai naptól az ünnepek alatt Debrecenben pihenek. Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék cuckold, cumtribute, wifesharing. Èlvezzünk együtt a párod cicijére . Ésszerű távolságon belül utazni tudok. Ha felkeltettem èrdeklődèseteket keressetek privàtban bizalommal . Diszkréció adott és elvárt.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Debrecenben töltöm az ünnepeket. Találkozni, kalandozni szeretnék. Helyes, igényes, sportos, értelmes, humoros pasi vagyok. Helyem sajnos nincs, de bármi megoldható.
Képet küldök. Google chat, vibert is megadok.
Privátban keressetek!
További szép napot!
Debrecenben töltöm az ünnepeket. Találkozni, kalandozni szeretnék. Helyes, igényes, sportos, értelmes, humoros pasi vagyok. Helyem sajnos nincs, de bármi megoldható.
Képet küldök. Google chat, vibert is megadok.
Privátban keressetek!

További szép napot!

------ > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +50
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
52 vagyok holgyet keresek hosszu távra akár ide koltozésel is
Újra várunk jelentkezőt! Kaland , izgalom.
Néha J-N-SZ.-megyében néha Budapesten.
Priviben írjatok. Aki érdekes számunkra annak vissza írunk. De amikor napi 50 levél is jön nehéz ügy.
Néha J-N-SZ.-megyében néha Budapesten.
Priviben írjatok. Aki érdekes számunkra annak vissza írunk. De amikor napi 50 levél is jön nehéz ügy.