Szia, na most megmondtad
(Ez egy válasz Dee_Jay üzenetére (2025. 01. 01. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Elírtad, nem hetero vagy, hanem egy KÖCSÖG
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 17:02
Törölt felhasználó (4759849)

Kiváncsi heteró sub pasi , aktiv bikát keres ….
Nyiregyhàza
Nyiregyhàza
Sziasztok! Nyíregyházán keresek Transzit,női rucist vagy lányos fiút aki szeret cumizni!
Holnap dèlelőtt Nyíregyháza és környéke? Egyedülálló hölgyet keresek

Boldog Új Évet !
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Boldog Újévet Mindenkinek!
Szabolcsi hölgyet keresek találkozásra!
De jól esne most egy vitamin adag csak túl messze vagyok most
(Ez egy válasz regalador üzenetére (2025. 01. 01. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 01. szerda 11:52

Aktív , 18/5 intim méretű pasi vagyok. Keresem az év első térdelőjét :P Nyíregyháza és vonzás körzetében
Aktív , 18/5 intim méretű pasi vagyok. Keresem az év első térdelőjét :P Nyíregyháza és vonzás körzetében
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Sziasztok! Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Sziasztok! Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Szia, én benne lennék bizonyos keretek között
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 12. 31. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 31. kedd 19:14

Sziasztok. Szabolcsban Nyírbátor környékéről keresek meleg vagy transt aki benne lenne egy hetero pasival egy autós kozos faszveresben. Két elvárás van legyél nőies es vallald h videora vesszük ami felkerül egy ket oldalra.
BUÉK!
Sziasztok!
Ma dél körül kalandoznék Debrecenben vagy környékén!Csajok,párok!
Sziasztok!
Ma dél körül kalandoznék Debrecenben vagy környékén!Csajok,párok!
Sziasztok! Nagypopsis nővel ismerkednék Nyiregy környékéről Irj rám egyszer élünk !
Sziasztok. Szabolcsban Nyírbátor környékéről keresek felesegemmel meleg vagy transt aki benne lenne egy hetero pasival egy autós kozos faszveresben. Két elvárás van legyél nőies es vallald h videora vesszi a felesegem ami felkerül egy ket oldalra.
Köszönöm szépen és én is boldog újévet kívánok
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2024. 12. 31. kedd 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyiregyhazan nagyfarku pasit szopnék
Sziasztok.Ma este pár Tiszafüreden ahová csatlakozhatnék?Izmos ápolt pasi vagyok nagy mérettel.Csak velem hasonló korúak.