Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt?
Sziasztok. Van valakinek kedve ismerkedni össze futni? Helyem van de utazni is tudok. Üdv
Sziasztok! Olyan érett korú nő írjon aki vállal egy titkos randit Nyiregy környéke
Debrecen-Nyiregyhaza vonalon keresek keményfarkú bikát
Igényes ápolt pasi vagyok
Igényes ápolt pasi vagyok
Tiltsd le ha zaklat, és nem tud több levelet küldeni.
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2025. 01. 18. szombat 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 01:29

Sziasztok! Nem szoktam más megye oldalára bejegyzést tenni,de vigyázzatok mert Puncivadász1 néven van fent egy gyengeelméjű ember, aki párokat zaklat...
holnap délelöt
Debrecenben pár v hölgy ?
Debrecenben pár v hölgy ?
Sziasztok! Ma este Szolnokon fiatal pasi?
Vagy pár?
Vagy pár?
Sziasztok. Ma egy izgalmas este keretein belül szívesen csatlakoznék egy párhoz
Remélem sikerül össze hozni!

Perverz szexmániás 50 feletti párt keresünk
Sziasztok. Estére keresek hölgyet vagy párt minden jóra! Helyem van de utazni is tudok. Üdv
Sziasztok. Párként,párt keresünk hetero alapon közös élményekre. Többnyire hétköznap 18.00 után tudunk fogadni otthonunkban. Priv.üzenetet várunk. Köszönjük. Sziasztok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Hölgyek!
Ma egy egész testes,szexmentes,több orgazmusos erotikus masszázs?
Ma egy egész testes,szexmentes,több orgazmusos erotikus masszázs?
Ma délután Debrecen Aquatikumba készül valaki?
Inkább párok.
Inkább párok.
Hajdú-biharban keresek egy nagyon vékony farkú potens férfit, aki szívesen megdugna. Helyem hétköznap délelőttönként van.
Sziasztok! Ma estére keresek egy megbízható párt! Megbízható Férfi vagyok!
Sziasztok! Nem szoktam más megye oldalára bejegyzést tenni,de vigyázzatok mert Puncivadász1 néven van fent egy gyengeelméjű ember, aki párokat zaklat...
Sziasztok. Estére keresek hölgyet vagy párt minden jóra! Helyem van de utazni is tudok. Üdv
Debrecen környéken parhoz csatlakoznék.
Tiszafüreden ki látogatna meg most egyedül vagyok és meztelen bárki jöhet.