Ma Debrecenben napközben lány vagy pár aki fogadna?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Hosszú távra keresünk párokat, lányokat, potens férfiakat.
Hosszú távra keresünk párokat, lányokat, potens férfiakat.
Sziasztok. 25 éves macis alkatú srác vagyok. Olyan aktív kanos perverz pasikat keresek akik szeretik a macis srácokat. Ha lenne minimum 3 pasi akkor kibérelnék egy szobát és ott tudnék fogadni mindenki, akár egyszerre de külön-külön is,megbeszélés kérdése.Ha érdekel valakit a dolog írjon rám!!! Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
2025.02.14-re keresek partnereket!
2025.02.14-re keresek partnereket!
sziasztok! Párt házaspárt keresek 3 asra helyem van privire irjatok zsozso
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk Nyíregyházi helyel rendelkező fogadni tudó pasival, pasikkal. Szexuális életünk szinesitésére. Mindenki örömére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk Nyíregyházi helyel rendelkező fogadni tudó pasival, pasikkal. Szexuális életünk szinesitésére. Mindenki örömére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Hajdusámsonból van valaki? Irj üzenetet

Sziasztok,Szép napot kívánok mindenkinek!Debrecen és környékén hölggyel, párral ismerkednék minden jóra.
Sziasztok! Péntektől vasárnapig nyíregyházán leszünk ! És a feleségem örömére keresünk pasit Nagy intimmel
Sziasztok!Hajdú-Bihari párral, hölggyel ismerkednék!
Sziasztok. 25 éves macis alkatú srác vagyok. Olyan aktív kanos perverz pasikat keresek akik szeretik a macis srácokat. Ha lenne minimum 3 pasi akkor kibérelnék egy szobát és ott tudnék fogadni mindenki, akár egyszerre de külön-külön is,megbeszélés kérdése.Ha érdekel valakit a dolog írjon rám!!! Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
Sziasztok ma Mátészalkán valaki? Szopatnék szivesen, vagy ami alakul

Hölgyet keresek szeretkezni!!!
Ma.. nyíregyházán valaki???? hely van..
Bi párt keresek rendszeres talikra. Szabolcs - Hajdú megyében.
Aktív,36, 185/90, 18/5 intim
Aktív,36, 185/90, 18/5 intim
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok most valaki debrecenben?
Sziasztok ! Szolnoki vagy közvetlen közeli csinos vékony nővel ismerkednék hosszabb távú szexkapcsolatra! Adatlapon megtalálsz ..
Várom az üzeneted......
Várom az üzeneted......