45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
olyan csajt keresek aki kedveli a biszex pasikat 52 éves vagyok
Nyirbator kornyekerol senki nem szeretné a felesegemre kiverni es a testére elvezni velem együtt. Aki vallalja h videora vehetjük ajándék kép simogathatja a hölgy mellét.akar tobben is jelentkezhetnek bukakke sperma partyban is benne vagyunk.melegek es transzik is jelentkezhetnek a páros ferfitagja is szivesen kiveri ha az a vagyad. A hölgyről kepek vannak fent ha a ferfi erdekl irj es kuldunk kepet.
5-6 ferfi Nyírbátor környékéről bukakke partyban benne lenne ma este a felesegem testét lehet spermazni. Irjatok
Sziasztok ismet mi
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Sziasztok. Feleségem és en keresunk férfit Nyírbátor es kornyekerol.aki szivesen kukkolná velem a felesegem mikozben ő maszturbál nekünk mi pedig kiverjuk rá testére lehet élvezni
bárhová!!! Vagy ha szeretned szivesen segit a kezével és fogdohatod is de ezeket megbeszéljük h mit szeretnél. Helyünk van lakasban vagy autosban is benne vagyunk. Várunk vállalkozó ferfiakat ha tobben vagytok az sem gond!
bárhová!!! Vagy ha szeretned szivesen segit a kezével és fogdohatod is de ezeket megbeszéljük h mit szeretnél. Helyünk van lakasban vagy autosban is benne vagyunk. Várunk vállalkozó ferfiakat ha tobben vagytok az sem gond!
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Párt keresem harmadiknak beszálnák!
Helyem van Kisvárdán akár ma is!
Rendszeresen hétvégén Szombat, Vasárnap!
Helyem van Kisvárdán akár ma is!
Rendszeresen hétvégén Szombat, Vasárnap!
Sziasztok!
Hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású partnereket keresünk párok, lányok és férfiak személyében. Töltsük együtt akár a ma estét is. Helyünk van!
Hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású partnereket keresünk párok, lányok és férfiak személyében. Töltsük együtt akár a ma estét is. Helyünk van!
Sziasztok! Ma koradélután valakit érdekel egy aktív pasi Nyíregyházán? Helyem nincs, ha neked van, az jó, ha nincs, a természetben is megoldható. Jelezzetek.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv

Hellyel rendelkező, elhanyagolt hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Sziasztok! Ápolt,kulturált,férfi vagyok,párt keresek hosszú távú baráti kapcsolatra,adatlapom alapján.
Sziasztok!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednék.
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednék.

Sziasztok, jövőhéten esetleg?
(Ez egy válasz Evaesgabi üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 19:52

Hali
Szombat délutánra keresnénk egy srácot egy kis autós kalandra Nyíregyháza és közvetlen közelében max 40 éves korig.
Szombat délutánra keresnénk egy srácot egy kis autós kalandra Nyíregyháza és közvetlen közelében max 40 éves korig.
sziasztok vannak-e itt errre fele olyan pasik akit izgatna ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Debrecenben ma nem akar valaki cumiztatni? Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. írjatok ha szeretnétek találkozni .
(Ez egy válasz Evaesgabi üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 19:52

Hali
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.