A csonka toronynál letesztelhettek mondjuk egy óra múlva
Pedig találkoznék
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2025. 04. 04. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 13:40

De hát Te nem mersz találkozni személyesen. Párral legalábbis biztosan nem
))

De hát Te nem mersz találkozni személyesen. Párral legalábbis biztosan nem
))
(Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2025. 04. 04. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Hölgy vagy Pár ebben a gyönyörű időben Berettyóújfaluban csonka toronynál? 28éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Sziasztok! Ma Hölgy vagy Pár Berettyóújfaluban?
Sziasztok! Komolyan kérdezem Nyiregy környéki nő?
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek, egy kis kalandra, Szabolcs megyében.
Sziasztok szeretnek kiprobalni egy izgis dolgot egy nyitott párral akiknek lenne helye es tudnanak fogadni en tudnek utazni is !Viber vagy skypos elerhetoseg jo lenne hogy tudjunk ismerkedni s ha meg lenne a szimpatia akkor osze is hozhatnank az izgis dolgot!
Szabolcsbòl valaki van itt?
Ki mit keres?
Ki mit keres?
Domináns, határozott férfit, férfiakat, párokat keresek, akár idősebbeket is, akiket alázatosan ki tudok szolgálni. Rövid és hosszú távon egyaránt.
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Ma estére utazni tudó valós srácot, srácokat keresünk.
Hölgyet, párt keresek Nyíregyházáról
Debrecenben cumiznék masztiznék akár kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Nyíregyházán ma jó adottságú?? Aki szopatni szeretne??
Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni
Sziasztok, hétvégén szombaton szivesen ismerkednénk debrecenben az aqaticumban.
Sziasztok! Ma estére utazni tudó srácot, srácokat keresünk.