Üdv. Esetleg hely is van?
(Ez egy válasz Pampum üzenetére (2025. 04. 10. csütörtök 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 10. csütörtök 20:09

Sziasztok!
Kezdőként keresnék egy Debrecen vqgy környéki párt, akikkel egy hosszabbtávú kapcsolat alakulna. Nem alkalmit keresek. 3as valamint cuckold is érdekel, csakis heteró alapon.
Privátban cserélhetünk elérhetőséget.
Kezdőként keresnék egy Debrecen vqgy környéki párt, akikkel egy hosszabbtávú kapcsolat alakulna. Nem alkalmit keresek. 3as valamint cuckold is érdekel, csakis heteró alapon.
Privátban cserélhetünk elérhetőséget.
Sziasztok
Én egy 50+ magas ápolt bi férfi Szabolcsmegyéből diszkréten ismerkedem!
Laci
Én egy 50+ magas ápolt bi férfi Szabolcsmegyéből diszkréten ismerkedem!
Laci
Lenne
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2025. 04. 10. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 10. csütörtök 15:14

Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a holnapi nap folyamán ismerkedni és találkozni Velem Debrecen vagy Nyíregyháza környékén? Délelőttől egészen estig ráérek. A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a holnapi nap folyamán ismerkedni és találkozni Velem Debrecen vagy Nyíregyháza környékén? Délelőttől egészen estig ráérek. A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
A pár a kisbusszal innét van?
Hölgy esetleg pár most Berettyóújfaluban csonka toronynál?
Debrecenben kocsiban nagyerdő körül ki lehetet most verni valakinek? Írjon pm
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv

Sziasztok. Ma este esetleg 45 feletti magas pasi minimum 17-es intimmel?
sziasztok szerencs kornyékén keresnénk olyam enyhe bi pasit akinek lenne helye vagy tudna berelni szerencsen vagy kornyelen!
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!
Hosszú távra keresünk hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású, jófej párokat, lányokat, férfiakat. Helyünk van, de ésszerű távolságra utazunk is.
Hosszú távra keresünk hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású, jófej párokat, lányokat, férfiakat. Helyünk van, de ésszerű távolságra utazunk is.
Szia. Az enyémet kényeztethetnéd.
(Ez egy válasz Roxxy üzenetére (2025. 04. 11. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párt vendégül látnék, de utazok ma is ok este zsozso privibe irjatok
Párt vendégül látnék, de utazok ma is ok este zsozso privibe irjatok
Sziasztok. Szolnokról valaki?
Kellemes párokat keresek cuckoldra Hajdúból
Képeket szívesen küldök

Sziasztok! Szombat este szivesen barátkoznék kedves,nyitott,páral.
Szombaton nyiregyen cumiznék finom farkakat
Ma délután Szolnokon lányt keresnék magam mellé, közös együttlétre!
Sziasztok.. Nyiregyi vagy környéki pár, lány, akik találkoznának ma? Helyem is lenne.. 37 éves diszkrét, megbízható srác vagyok..