Sziasztok. Tisza-tó környékén valaki?
Domináns, határozott férfit, férfiakat, párokat keresek, akár idősebbeket is, akiket alázatosan ki tudok szolgálni. Rövid és hosszú távon egyaránt.
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Ma esti huncutkodáshoz keresünk szimpatikus párt bisex női taggal, helyünk van, csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Sziasztok szerencs kornyeken keresnenk enyhe bi pasit akinek lenne helye es tudna fogadni altalaban 7vegen!
Sziasztok! Debrecen Nyíregy környékén párok, lányok valahol valami ma este?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szep husvetot mindenkinek
Jövőjét kedden keresek izgalmas párokat Debrecenből nagyerdőn talizhatunk

Hajdúszoboszlón cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Öklözésre keresek partnert, lehetőleg olyat akinek helye is van. Ha szeretnéd hogy valaki megöklözzön írj! Debrecen és környéke.
Sziasztok!
Ma délelőtt valaki egy gyors talira?
Ma délelőtt valaki egy gyors talira?
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
sziasztok Debrecen környékén vki?
sziasztok Debrecen környékén vki?
Párt, nőt keresek minden jóra! Tabu nélkül! Szép napot!
Sziasztok! Szabolcs megyében keresek nőket párokat.. Helyem van, diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok :*
(Ez egy válasz Baba-maci üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 14:31

Hello, április 23-25 keresnénk fiatal pasit harmasra a hölgy örömére Debrecen környéken max 40 éves korig
Sziasztok.
Párokat keresek hármashoz.
Tisza-tóra hajókázás közben lehetne bármi
Párokat keresek hármashoz.
Tisza-tóra hajókázás közben lehetne bármi

Sziasztok. Mai napra keresném aktív kanos macikedvelő partneremet minden jóra. Macis srác vagyok. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!!