Május 1-3 között nyíregyházán keresünk helyel rendelkező pasit/pasikat egy jó keféléshez vagy egy gangbang partihoz.
debrecen es kornyeke? 29eves potens hetero pasi vagyok
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresek párt Nyíregyházán

Sziasztok! Ma este rá érő párt vagy srácot keresünk.
Ezúton is szeretném megköszönni a tegnapi párnak a lehetőséget, remélem még találkozunk a csonka toronynál
Jár még oda valaki?
(Ez egy válasz 20200312 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 05:14

Holnap a reggeli órákban kiverném a Vekerin!Akar valaki kukkolni?
Nyiregy - Bakta környékén keresek párokat lányokat minden jóra nincs számomra tabu mindenbe benne vagyok!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, a hétvégén (péntek délutántól, vasárnap délutánig) Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Holnap a reggeli órákban kiverném a Vekerin!Akar valaki kukkolni?
Nyíregyháza környéki hölgytársaságát keresem laza titkos viszonyra Teltség nem hátrány! Írj nyugodtan rám Egyszer élünk
Sziasztok
Péntek délután,este keresek párt hetero alapon
Péntek délután,este keresek párt hetero alapon
Péntekre aktív uni pasi Nyiregy környékén? Helyem van!
Nagy cicis, érett (45+) hölggyel ismerkednék közös örömökhöz. Én 37 éves nyíregyházi férfi vagyok.
Gyönyörű időnk van, Hölgy vagy Pár érkezik a Herpályi Csonka toronyhoz?
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Vaján keresek hölgyet vagy párt ma estére. 40-es hetero pasi vagyok. Írj vagy írjátok priviben
Sziasztok! Most megyek Berettyóújfalu szélére a Csonka toronyhoz, van kedve Hölgynek esetleg Párnak csatlakozni?
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a holnapi nap folyamán ismerkedni és találkozni Velem Debrecen és környékén? Délelőttől egészen kora estig ráérek. A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a holnapi nap folyamán ismerkedni és találkozni Velem Debrecen és környékén? Délelőttől egészen kora estig ráérek. A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!