Bomba a hölgy tapasztaltam
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 09:16

2025. június 06-tól 09-ig péntek délután, szombaton és vasárnap napközben Nyékládházán a Debreceni-tó nudis swingeres partján leszünk a nagy fatörzses beállónál. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.
2025. június 06-tól 09-ig péntek délután, szombaton és vasárnap napközben Nyékládházán a Debreceni-tó nudis swingeres partján leszünk a nagy fatörzses beállónál. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.
Badacsonyi nyaralóba várok olyan párokat, családokat akik a Balaton partján szeretnének kikapcsolódni. Nem akadály a kisgyerek, számos program lehetőség adódik erre. Csak a feleseget kérem, neha…
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Orosi tònál valaki?
Debrecenben kukkolható pár?! Ma délutánn15 -16 óra között ?!
Hali. Szólj ha van kint pár.
(Ez egy válasz baszos19 üzenetére (2025. 05. 28. szerda 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Orosi tònál 3 körül lesz kint valaki?
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Mátészalkán valaki titkos kalandra most?
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Bi pasik szabolcsból?
Senki nem ér rá ma Debrecenben, és kiörnyékén? Akár a szabadban? Lányok? Párok?
Egy parocska arra járna, és jelezné, akkor szerintem sok érdeklödő lenne
(Ez egy válasz zniti üzenetére (2025. 05. 28. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 28. szerda 08:34

Sziasztok! Én minden nap ott megyek el. Ha random egyedül benézek arra a szervíz útra, akkor is van esélyem szexre, vagy megbeszélt találkozókra mentek oda?
Sziasztok! Én minden nap ott megyek el. Ha random egyedül benézek arra a szervíz útra, akkor is van esélyem szexre, vagy megbeszélt találkozókra mentek oda?
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 05. 28. szerda 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)

szabolcsi pasik ma tali?
Jóreggelt! Mátészalkán ma valaki egy kis titkos kaland? Légy ápolt, diszkréció fontos!

Debrecen es kornyeken keresem holgyek esetleg parok tarsasagat hetero alapon. Utazni tudok. 32 eves apolt intelligens ferfi vagyok.
Szolnokon ma napközben ráérek. Lenne kedve valakinek egy 17cm vastag faszt szopni?