köszi
(Ez egy válasz Kispeter üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott.
Tegnap este is voltak izgalmas dolgok
Tegnap este is voltak izgalmas dolgok

Bomba a hölgy tapasztaltam
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 09:16

2025. június 06-tól 09-ig péntek délután, szombaton és vasárnap napközben Nyékládházán a Debreceni-tó nudis swingeres partján leszünk a nagy fatörzses beállónál. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.
2025. június 06-tól 09-ig péntek délután, szombaton és vasárnap napközben Nyékládházán a Debreceni-tó nudis swingeres partján leszünk a nagy fatörzses beállónál. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.
Badacsonyi nyaralóba várok olyan párokat, családokat akik a Balaton partján szeretnének kikapcsolódni. Nem akadály a kisgyerek, számos program lehetőség adódik erre. Csak a feleseget kérem, neha…
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Orosi tònál valaki?
Debrecenben kukkolható pár?! Ma délutánn15 -16 óra között ?!
Hali. Szólj ha van kint pár.
(Ez egy válasz baszos19 üzenetére (2025. 05. 28. szerda 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Orosi tònál 3 körül lesz kint valaki?
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Mátészalkán valaki titkos kalandra most?
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Bi pasik szabolcsból?
Senki nem ér rá ma Debrecenben, és kiörnyékén? Akár a szabadban? Lányok? Párok?
Egy parocska arra járna, és jelezné, akkor szerintem sok érdeklödő lenne
(Ez egy válasz zniti üzenetére (2025. 05. 28. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 28. szerda 08:34

Sziasztok! Én minden nap ott megyek el. Ha random egyedül benézek arra a szervíz útra, akkor is van esélyem szexre, vagy megbeszélt találkozókra mentek oda?
Sziasztok! Én minden nap ott megyek el. Ha random egyedül benézek arra a szervíz útra, akkor is van esélyem szexre, vagy megbeszélt találkozókra mentek oda?
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 05. 28. szerda 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)

szabolcsi pasik ma tali?
Jóreggelt! Mátészalkán ma valaki egy kis titkos kaland? Légy ápolt, diszkréció fontos!