Hello. Hölgyet keresek aki szívesen beszállna sztipcatelni.
Sziasztok. Ma délután az orosi tóval szemben kanos pasival taliznék.
Körős parti éjszakai fürdés? Szopizni szeretnék
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Férfit keresünk harmadiknak.
Kisebb méret előnyt jelent.
Érzéki lassú együttléthez.
Izmos sportos testalkattal.
Csak kizárólag nő örömére.
És olyat aki meri vállalni az arcát még mielőtt találkozásra kerül a sor.
Ne fussunk fölösleges köröket.
Nyíregyháza, de utazni tudunk
Környező megyékbe is.
Légy ápolt aranyos jóképű igényes
Ha magadra ismersz írj.
Lehetőleg hosszú távra keresünk.
Kisebb méret előnyt jelent.
Érzéki lassú együttléthez.
Izmos sportos testalkattal.
Csak kizárólag nő örömére.
És olyat aki meri vállalni az arcát még mielőtt találkozásra kerül a sor.
Ne fussunk fölösleges köröket.
Nyíregyháza, de utazni tudunk
Környező megyékbe is.
Légy ápolt aranyos jóképű igényes
Ha magadra ismersz írj.
Lehetőleg hosszú távra keresünk.
Sziasztok.
Nyíregyháza környékén keresünk férfit harmadiknak.
A higiénia és a diszkréció fontos.
Nyíregyháza környékén keresünk férfit harmadiknak.
A higiénia és a diszkréció fontos.
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka környéki hölgy van itt?
De gondolom ugy se lesz. Száj karate az van. Ha irsz vkiknek,válaszra sem lesz.
De gondolom ugy se lesz. Száj karate az van. Ha irsz vkiknek,válaszra sem lesz.
a felesegem jelolte parkent es az ossze vissza szoveg Mannaektol volt ....... csak hogy tiszta legyen a dolog !
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2025. 06. 10. kedd 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 16:37

De mekkora nagy magyaràzkodàs volt előtte,hogy is van a mondàs fogd meg csak a söröm

nem nem ! parkent jeloltunk ! A felesegem jelolt anno eloszor paros profilrol ! Ne hajlitsd a dolgokat ...! Aztan eljezdtel vagy elkezdtetek ossze vissza magyarazni ..... Hagyjuk szerintem
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 06. 10. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 14:17

Mondjuk te is kapcsolatra jelöltél teljesen fölöslegesen. Szóló pasit nem keresünk.
Orosi út valaki? 1 órán belül?
Sziasztok! Nyíregyházán keresek nőt, párt, férfit!

Tiszafüreden valaki ma este? Esetleg a környéken? 32 éves jol szituált ápolt pasi vagyok.
De mekkora nagy magyaràzkodàs volt előtte,hogy is van a mondàs fogd meg csak a söröm
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 06. 10. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 14:17

Mondjuk te is kapcsolatra jelöltél teljesen fölöslegesen. Szóló pasit nem keresünk.
Szolnok környéki aktív pasi?
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 06. 10. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 13:14

ez igaz, ezért nem hirdetünk már mi sem párként itt, a közös oldalt töröltük, pont amiatt hogy normális párok, nők szinte kikoptak, csak magukat párnak és / vagy nőnek kiadó pasik vannak mostanság többségben. -anno veletek is ismerkedtünk amúgy

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny.
Sziasztok! Nyíradonyban vagy környékén valaki egy alkalmi titkos kaland? Diszkréció fontos!!
Sziasztok.Hétvégén telkemen a Tisza tónál kis létszámú nudizós napozós szexelős party.Önmagára igényes nők párok jelentkezését várom privátban.
Vannak még párok, csak óvatosak....
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 06. 10. kedd 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)