Sziasztok. 40es hölgyet keresek Debrecenben, aki szeret szájmunkázni, esetleg egyik nap ebédszünetben rá is ér. Többit privátban.
Sziasztok!
Szabolcs-Szatmár-Bereg, illetve Hajdú-Bihar megyében keresek egy szexi, érett gondolkodású párt, akikkel hosszútávon találkozhatnánk egy-egy élménydús alkalomra!
Fontosnak tartom az intelligenciát, a diszkréciót, az érett gondolkodást, illetve az elhatározást, hogy valóban meg szeretnének élni olyan dolgokat, amikről a legtöbben csak álmodoznak, fantáziálnak.
Éljünk meg együtt egy izgalmas hármast, okozzunk egymásnak felejthetetlen hármas élményeket!
Várom, hogy írjatok!
Szabolcs-Szatmár-Bereg, illetve Hajdú-Bihar megyében keresek egy szexi, érett gondolkodású párt, akikkel hosszútávon találkozhatnánk egy-egy élménydús alkalomra!
Fontosnak tartom az intelligenciát, a diszkréciót, az érett gondolkodást, illetve az elhatározást, hogy valóban meg szeretnének élni olyan dolgokat, amikről a legtöbben csak álmodoznak, fantáziálnak.
Éljünk meg együtt egy izgalmas hármast, okozzunk egymásnak felejthetetlen hármas élményeket!
Várom, hogy írjatok!

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Fekete BMW-s srác innen volt az orosin???
(Ez egy válasz Tamáskiss124 üzenetére (2025. 06. 11. szerda 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 23:18

Párszor voltam én is az orosin, napközben többször is ki-ki néztem, volt hogy hétvégén is de nekem még nem volt eredményes a dolog. Viszont nem adom fel holnap is valószínűleg ki nézek napközben
Jászberényi hölgyel barátkoznék.
SZSZB megye !
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 08:06

hellyel rendelkező ápolt diszkrét pasit harmadiknak, a hölgy örömére- kizárólag min 50 évtől, jelentkezés kizárólag privátban
Péntek vagy szombat esti huncutkodáshoz keresünk szimpatikus párt bisex női taggal, helyünk van, csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
50es hetero hàzaspàr egymás előtti sexre keres pàrt,hely kell
Szevasztok. Nyíregyházarol ismerkednék
kiegészítés: a panzió, autó,... az számunkra nem HELY
kiegészítésként : sokan nem értik, azoknak: .------ a panzió, autó az nem értelmezhető számunkra, az nem HELY
hellyel rendelkező ápolt diszkrét pasit harmadiknak, a hölgy örömére- kizárólag min 50 évtől, jelentkezés kizárólag privátban
Sziasztok!
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében keresek egy szexi, érett gondolkodású párt, akikkel hosszútávon találkozhatnánk egy-egy élménydús alkalomra!
Várom, hogy írjatok!
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében keresek egy szexi, érett gondolkodású párt, akikkel hosszútávon találkozhatnánk egy-egy élménydús alkalomra!
Várom, hogy írjatok!

Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, macis farkamat idősebb bajuszos szakállas pasival cumiztatnám.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Párszor voltam én is az orosin, napközben többször is ki-ki néztem, volt hogy hétvégén is de nekem még nem volt eredményes a dolog. Viszont nem adom fel holnap is valószínűleg ki nézek napközben
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 06. 11. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, én írtam hogy érdekelne de nemkaptam választ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 11. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 18:28
Törölt felhasználó (4783417)

Sziasztok
Nyíregyháza körül keresünk plusz egy főt.
Csak fényképpel keress.
Csak fényképpel keress.
Sziasztok
Csak fényképpel keress.
Csak fényképpel keress.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny. Hely van.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny. Hely van.
Sziasztok Jászberény és környékén van hölgy vagy pár aki ismerkedne
Keress meg privátban! Hely diszkrècio adott!
(Ez egy válasz gylaszlo üzenetére (2025. 06. 10. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)