Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Orosin ma lesz valaki ?
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, idősebb bajuszos szakállas pasit szívesen megcumiztatnék, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!Orosin ma 21:30 körül a pár aki ott volt terepjáróval innen van a csoportból?Akkor érkeztem kisbusszal mikor indultatok ha itt vagytok várom az üzit privátban
ismerkednék Hajdú-Bihari párral a hölgy örömére

Sziasztok
Hölgyek, párok valaki tervez a nyáron több napos Balcsi kört?
Hölgyek, párok valaki tervez a nyáron több napos Balcsi kört?
Tiszató környéki hölgyel ismerkednék
Tiszató környéki hölgyel ismerkednék
Sziasztok jövő héten végig Hajdúszoboszlón nyaralunk adatlapunk szerint keresünk párokat ismerkedés strandolás......
Sziasztok! Debrecenbe ismerkednék hölgyel v hpárral!
Kor alkat mindegy, ápoltság és diszkréció fontos. Nem baj ha férjnél vagy csak tudj Délelőtt találkozni. Az üzeneteket privátba kérném!
Kor alkat mindegy, ápoltság és diszkréció fontos. Nem baj ha férjnél vagy csak tudj Délelőtt találkozni. Az üzeneteket privátba kérném!
Sziasztok! Debrecenbe ismerkednék hölgyel v hpárral!
Sziasztok! Egy fiatalos 48/55 éves biszex pár vagyunk! Még itt vagyunk 2 napig Debrecen környékén, és szeretnénk kalandozni ma vagy holnap este. Akit keresünk: megbízható, nem kamus, hellyel rendelkező biszex pár, lány, srác. Mindenki mindenkivel alapon keresünk, de srácok között csak orál lehetséges! Esetleg autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó a szimpátia és a kémia megléte miatt szükséges lesz, amit természetesen viszonzunk mi is! Leveleiteket privátban várjuk!
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni. Szívesen kukkolok!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni. Szívesen kukkolok!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
Ma délután-este Szolnokon, holnap délelőtt a Szolnok-Bp utvonalon szopatnék. Tapasztalt hetvenes átlagos mérettel.
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, idősebb bajuszos szakállas pasit szívesen megcumiztatnék, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Debrecenit, vagy a környéken élőt kresek, aki hétköznap délelőtt, a természetben elbújva dominánsan szopatna, s mikor teleélvezte a szám, utána bele is pisile.
Nyíregyháza???
Debrecen környékén ki nudizik meztelenkedik valamerre a héten?