Sziasztok
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyháza
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyháza
Kizárólag hellyel rendelkező ( panzió, autó, erdő nem hely ! ) diszkrét pasi kukkolhat, de ha úgy alakul beszállás is lehetséges , a szintjét egyeztetjük persze. Minimum ápoltság, és minimum 55 évestől lehet érdekes kizárólag első körben, válaszokat priviben, fotó nélküli anonymusok NEM. Nyilván ha nincs itt fent fotó akkor mailban kérjük a képeket. SZSZB megye Nyíregyháza
Debrecenben delutan valaki?
Orosnál megfordul valaki?
Sziasztok
Parcserere keresunk part
Akár csak párcseres szopasra is

Parcserere keresunk part

Akár csak párcseres szopasra is

Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok.Itt mindenki lovat keres?Szép estét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 15:29
Törölt felhasználó (4785493)
VIP

Mátészalkai pár vagyunk! Lány 34 160 56 nagy szilikon mellek, fiu 38 180 90 nagy intim 22/6cm. Keresünk lányokat,fiukat, párokat közös élevezetkere. Pasiknál a nagy initm méretet preferaljuk és legyél jó pasi. Lányoknál a csinos csajokat keressük. Swinger buliba is csatlakoznánk. A kemény szexet kedveljük!
Sziasztok! 50es sportos intelligens pasiként párhoz csatlakoznék esetleg elhanyagolt hölggyel ismerkednék! Hajdú-Bihar megye.

Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Mátészalkai pár vagyunk! Lány 34 160 56 nagy szilikon mellek, fiu 38 180 90 nagy intim 22/6cm. Keresünk lányokat,fiukat, párokat közös élevezetkere. Pasiknál a nagy initm méretet preferaljuk és legyél jó pasi. Lányoknál a csinos csajokat keressük. Swinger buliba is csatlakoznánk. A kemény szexet kedveljük!
Bomba a hölgy
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok esetleg Nyíregyháza környékén szombaton este nincs egy jó házi buli ?
Sziasztok ha van kedvetek akkor én ismerkednék veletek
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szevasztok.
Sziasztok. Kereslek benneteket
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 08:26

Màteszalkai hàzaspàr keres hàzaspàrt egymás előtti sexre,vagy profi férfimasszőrt a feleség részére
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek(06.27.) napközben találkozni Velem Sátoraljaújhelyen vagy környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek(06.27.) napközben találkozni Velem Sátoraljaújhelyen vagy környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Orosin lesz kint valaki 2-3 korul?
Orosi úton napközben közös maszti valaki?
Esetleg itt van az a pár, aki tegnap fel-le járkált a Nyíregyházi inter sparba?
a hölgy tag nem nagyon titkolta milye van, az egész popó kint volt a fehér mini ruhából