Hali. Már bocs de azt hittem 2 hét alatt a gép elé ülsz
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
40 feletti nőkkel ismerkednék Nyíregyháza környékén.
Hali, forgatasra keresek lanyokat, holgyeket debrecen kornyekerol. Irj
Orosin volt valami hétvégén?
Sziasztok!
Debrecenben keresnénk 1 fiatal férfit harmadiknak, hetero alapon. Részletek privátban.
Debrecenben keresnénk 1 fiatal férfit harmadiknak, hetero alapon. Részletek privátban.
Hali, már bocs de nem csüngünk a gépnél non-stop....
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (2025. 06. 27. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, mikor?
(Ez egy válasz Igaziparokbihar üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, holnap azaz kedden szopnék, szopatnék vagy párhoz csatlakoznék hajdúszoboszlón egész nap van helyem is tudok fogadni!! Irj ha érdekel!
Szolnokon ismerkednék lányokkal / párokkal
Sziasztok CAMPUS. Fesztival ideje alatt szivesen ismerkednek parokkal Debrecenben nyitott vagyok sok mindenre mindent meghallgatok
Csak is bi párt keresek.
38 éves, ápolt, diszkrét, humoros pasi vagyok. 185/90, 18/5 intim méretű. Szabolcs és Hajdú megyéből elsősorban.
Hosszútávú kapcsolat a cél.
38 éves, ápolt, diszkrét, humoros pasi vagyok. 185/90, 18/5 intim méretű. Szabolcs és Hajdú megyéből elsősorban.
Hosszútávú kapcsolat a cél.
Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Ismerkednènk Debreceni helyel rendelkezö fogadni tudó pasival,pasikal, nővel párral.Sexualis életünk színesítette.
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Mátészalkai pár vagyunk! Lány 34 160 56 nagy szilikon mellek, fiu 38 180 90 nagy intim 22/6cm. Keresünk lányokat,fiukat, párokat közös élevezetkere. Pasiknál a nagy initm méretet preferaljuk és legyél jó pasi. Lányoknál a csinos csajokat keressük. Swinger buliba is csatlakoznánk. A kemény szexet kedveljük! Márma este dughatunk
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Debrecen autos sex kaland
Sziasztok párommal Hajúszoboszlón nyaralunk 07.31 08.06 ig esetleg igényes 40ęs párokat keresnénk …….privi….
Mélytorkosan szopnék, meztelenkednék. Tudok utazni távolabbra is.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Sziasztok, mai napra keresnék hölgyet esetleg párt, lehetőleg Szolnok megyében. Én egy 30éves Szolnoki férfi vagyok. És lehetőleg nem csak szexre.
Szopatna valaki Debrecenben?