Sziasztok vasárnap orosi tóval szembe valaki 17 óra körül hölgy vagy pár kukkolas maszti és ki tudja

Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma(07.04.) délután/kora este találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma(07.04.) délután/kora este találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Kizárólag hellyel rendelkező pasi, ( erdő autó, panzió nem hely ! ) társulhat esetleg, hölgypáromhoz + te + én felállásra. Priviben.
Heves. Ma este szobaravihető vagyok aktívat keresek, vagy párt. Privat keress
Sziasztok!
Holnap délelőtt, napközben Debrecenben és környékén keresek egy szimpatikus, komoly elhatározással rendelkező párt, akik meg szeretnének élni egy hármas találkozót!
Én egy 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, egészséges, intelligens, megbízható férfi vagyok. Nagyon szeretnék újra megélni egy izgalmas hármast és várom a megfelelő pár jelentkezését!
Nem szeretném sem a Ti, sem a magam idejét rabolni, így kérem, hogy csak abban az esetben keressetek, ha az elhatározásotok komoly a partnerkeresést illetően.
Írjatok bátran, aktív leszek a felületen gyakran, így hamar fel fogjuk tudni venni a kapcsolatot!
Éljük meg a vágyainkat!
Holnap délelőtt, napközben Debrecenben és környékén keresek egy szimpatikus, komoly elhatározással rendelkező párt, akik meg szeretnének élni egy hármas találkozót!
Én egy 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, egészséges, intelligens, megbízható férfi vagyok. Nagyon szeretnék újra megélni egy izgalmas hármast és várom a megfelelő pár jelentkezését!
Nem szeretném sem a Ti, sem a magam idejét rabolni, így kérem, hogy csak abban az esetben keressetek, ha az elhatározásotok komoly a partnerkeresést illetően.
Írjatok bátran, aktív leszek a felületen gyakran, így hamar fel fogjuk tudni venni a kapcsolatot!

Éljük meg a vágyainkat!
Orosi tóval szemben valaki holnap este ( 07.04. ) pénteken valaki?
Egerből vagy a környékről? Adatlapom szerint?
Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Ismerkednènk Debreceni vagy Nyíregyházi helyel rendelkezö fogadni tudó pasival,pasikal, nővel párral.Sexualis életünk színesítette
Fehérgyarmat,Mátéstalka környékén cumiznék.
Sziasztok
Mai napon nő? Pár?
Mai napon nő? Pár?
Sziasztok, szívesen csatlakoznèk hozzátok, ha lehetséges.
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2025. 07. 02. szerda 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 06:50

Sziasztok Hajdúszoboszlón pihenünk vállalkozó kedvű pár vagy pasi?
Sziasztok!
Szolnok környékén hölggyel,párral ismerkednék!

Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok!
Holnap 17 után Debrecenben, vagy Nyíregyházán szopnék!
Holnap 17 után Debrecenben, vagy Nyíregyházán szopnék!

Sziasztok. Holnap(07,03)esti kalandhoz keresek hölgy partnert Polgár illetve Debrecen vonalon elsősorban.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!

Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek(07.04.) délután/kora este találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek(07.04.) délután/kora este találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.