Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Ismerkednènk Debreceni vagy Nyíregyházi helyel rendelkezö fogadni tudó pasival,pasikal, nővel párral.Sexualis életünk színesítette
Fehérgyarmat,Mátéstalka környékén cumiznék.
Sziasztok
Mai napon nő? Pár?
Mai napon nő? Pár?
Sziasztok, szívesen csatlakoznèk hozzátok, ha lehetséges.
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2025. 07. 02. szerda 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 06:50

Sziasztok Hajdúszoboszlón pihenünk vállalkozó kedvű pár vagy pasi?
Sziasztok!
Szolnok környékén hölggyel,párral ismerkednék!

Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok!
Holnap 17 után Debrecenben, vagy Nyíregyházán szopnék!
Holnap 17 után Debrecenben, vagy Nyíregyházán szopnék!

Sziasztok. Holnap(07,03)esti kalandhoz keresek hölgy partnert Polgár illetve Debrecen vonalon elsősorban.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!

Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek(07.04.) délután/kora este találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek(07.04.) délután/kora este találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
33 eFt/óra.
(Ez egy válasz Carpediem4791 üzenetére (2025. 07. 02. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Mennyi a tarifa?
(Ez egy válasz Igaziparokbihar üzenetére (2025. 07. 02. szerda 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Fizetős!
(Ez egy válasz Sefbacsi88 üzenetére (2025. 07. 02. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Debrecen környékén Keresek valakit. Helyem van. Passzív ápolt srác vagyok. képeket tudok még küldeni máshol. Remélem valaki ír privátba és mer is jönni.
Ma ???
Sziasztok,
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.