Holnap del körül jo lenne?
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (tegnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
helyle rendelkezö hetero ffi vagy pár?
orosi to környéke?
Sziasztok, most valaki Hajdúszoboszlón esetleg? Irj ha aktuális.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Sziasztok! A páromnak keresünk 29-én kedd estére 1-2 összeszokott, intelligens, lehetőleg vastag srácot. Tudunk fogadni!
Vendégül látnék csajokat,hölgyeket. Gin-tonicozás,iszogatás egész estés szex,orál. Ha lenne kedved jönni várom a leveled

Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Kisvárda környéken keresek ma bi pasikat. Irj
Sziasztok! Debrecen Aquaticumba éjszakai fürdőzés?Részletek privát üzenetben!
Csajok ma este? Kemenyen baszo vastag farku sportos pasi vagyok.
Sziasztok
Ma este fogadnék Nyíregyháza Sóstóhegyen hölgyet.
Ma este fogadnék Nyíregyháza Sóstóhegyen hölgyet.
Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
A ma esti párnak nem jó ezért lehet ma is!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
A ma esti párnak nem jó ezért lehet ma is!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Ma este fogadnánk párt, lányt, fiúkat. Nyitott gondolkodású, valós partnereket keresünk!
Mai napon kora délután,,Nyéki tavak,családi nudista heylen leszünk.
Gyertek!
Gyertek!
Sziasztok
50+ bi ápolt diszkrét férfi vagyok készülök a Nyéki nudira ki az aki lejönne és megmuttaná nekem még soha nem voltam
Laci
50+ bi ápolt diszkrét férfi vagyok készülök a Nyéki nudira ki az aki lejönne és megmuttaná nekem még soha nem voltam
Laci
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatna ha megdugjak a nejet ? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Srácot vagy srácokat keresünk a ma estére a lánytag kényeztetetésére!
csak neked, csak most, szív küldi szívnek szívesen (de hogy a kérdésre válaszoljak: nem, nem unom még)
2025.07.19.-e délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2025. 07. 24. csütörtök 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025.07.19.-e délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"