Sziasztok . Írtam .
(Ez egy válasz Baba-maci üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 21:29

Férfit keresünk harmashoz de csak olyanokat, akik bátran megmutatják teljes arcukat, 25-45 év közöttiek, normál testalkattal. Debrecenben és környékén.
Férfit keresünk harmashoz de csak olyanokat, akik bátran megmutatják teljes arcukat, 25-45 év közöttiek, normál testalkattal. Debrecenben és környékén.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Hölgy esetleg előrhető ma egy kis hancurra? Helyem van.
sziasztok! Derbecenben a Beer by Lake-en leszek 18-án hétfőn. laza, jófej párokkal, hölgyekkel szívesen ismerkednék az este során! aki ott lesz és számára érdekes lehet egy 37 éves, 183cm magas, 85kg-os, ápolt, normál testalkatú férfi, az nyugodtan írjon privátban!!! kor nem számít!
Párt, hölgyet keresek közös lazuláshoz, kikapcsolódáshoz! Sok minden érdekel!
Debrecen Teva erdő most valaki?
Ma este párt fogadnék, de utazni is tudok, részletek privát üzenetben.
Hölgyet keresek Nyíradony környékén. Ápolt, igényes 25 éves Férfi vagyok, diszkréció fontos!
Nyíregyháza????
Kíváncsi nőknek vetkőznék Debrecenben vagy környékén
Mai nap 3 ora magassagaban valaki egy kis kaland debrecenben?! 32 eves apolt igenyes pasi vagyok
Hajdú Biharban keresnék hölgyet vagy párokat ahova hetero alapon plussz 1 férfi lenne szükséges.privátban beszéljünk
Napközbeni szabadidővel rendelkező, párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Sziasztok szabolcs megyèben biszex pár esetleg aktiv idősebb pasi akadna?
Sziasztok ma dél körül indulnék a négyesen Budapestről Túrkevére, útközben szívesen kalandoznék.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Szívesen találkoznék veletek!
(Ez egy válasz csapocsaba üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 10. vasárnap 10:25

keresunk 60 feletti pasit vagy csajt akik biszexek a párom 45 én 53 éves vagyok extrém dolgok is ok tobbi privátba
Sziasztok!
Peti vagyok bi pasi ismerkednék helyem van, de utazok is nyiregyen élek. irjatok privire
Peti vagyok bi pasi ismerkednék helyem van, de utazok is nyiregyen élek. irjatok privire
Párok játékszere lennék rendszeresen. Idős párok jelentkezését is várom. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel