Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Hölgyet, párt keresek
pár vagyunk
(Ez egy válasz szomoru szamuraj üzenetére (2025. 09. 26. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 18:47

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Igènyes intelligens fèrfiakkal, párokkal ismerkednènk.
Szombat este a debreceni Aquaticum textil mentes szaunájába leszünk, szabad lesz az egèsz estènk....
Szombat este a debreceni Aquaticum textil mentes szaunájába leszünk, szabad lesz az egèsz estènk....
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!Szállás is megoldott!
Sziasztok, szexi borsodi, szabolcsi párokat keresek hétvégi huncutkodásra!!!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Ma este Hölgy vagy Pár Berettyóújfaluban herpályi csonka toronynál? 30éves magára igényes potens pasi vagyok
Hölgyet, párt keresek
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka környéki hölgy ma esti talira van itt?? Irj privit
Szasztok Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.

Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Sziasztok, szombaton jön valaki az aqaticumba? Szivesen ismerkednénk párokkal.
Sziasztok! A hétvégén Nyíradony és környékén alkalmi kaland? Diszkréció fontos!! Légy ápolt
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt! Extra ha Roma az illető hölgy!
Nyíregyházán kinek lenne kedve szopatni???
Hölgy, vagy kukkolható pár ma az orosin?

Sziasztok!Október végére keresünk egy molett párt vagy korunkbeli 50+férfit Hajdúszoboszlóra!
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak pénteken vagy szombaton találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak pénteken vagy szombaton találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Hello!
Ma este van olyan igènyes pàr aki ràèr pár órára Debrecenben?
Helyünk van...
Üdv,
D&N
Ma este van olyan igènyes pàr aki ràèr pár órára Debrecenben?
Helyünk van...
Üdv,
D&N