Ha arra járok, kipróbálom. Tetszik az ilyen hucutkodás, főleg ha a más feleségét lehet simizni.
(Ez egy válasz debrecenipasi21 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 19:58
Ilyen izgi játékokra van esély Demjénben is. Múlt héten teszteltük feleségemmel.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Holnap Mátészalkán hölgy alkalmi titkos kaland? Reggel8 tól délig leszek ott. Diszkréció fontos!!
Ilyen izgi játékokra van esély Demjénben is. Múlt héten teszteltük feleségemmel.
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (2025. 12. 27. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 27. szombat 08:12
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (2025. 12. 27. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Gyertek Nyírbátorba a sárkány fürdőbe...a hölgyet szívesen megmasszírozom...a víz alatt is
Nyíregyháza-Debrecen vonzáskörzetében szilveszteri bulihoz csatlakoznánk
Sziasztok! Este koncert?
Hölgyet, párt keresek
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Nyírbátorban hölgy esetleg? Alkalmi titkos kalandra most? Vagy Bátortól Debrecenig bármelyik városban esetleg?
Sziasztok! A feleségemmel keresünk egy diszkrét normális házaspárt, akikkel együtt tölthetnénk a szilvesztert! Talán más is kialakulhatna!? Érettebb korosztály és teltebb alkat előny! Debrecen és környéke!? Csak párok!!! Ünnepeljük!!!
Sziasztok. Ma délelőtt valaki az Orosin?
Sziasztok! Mátészalkán és környékén keresek hölgyet alkalmi titkos együttlétre, kb délig. Diszkréció fontos!
Dec31-jan1 Debrecenbe leszünk feleségemmel az Aquatikum szaunájába. Nagyon örülnénk fiatal potens férfi társaságnak.
Üdv.
Üdv.
Hölgyet,párt,pasit keresek Heves ,Szolnok,Hajdú és Szolnok megyéből.
Napközbeni szabadidővel rendelkező, hölgyet, párt keresek korhatár nélkül alkalmira vagy hosszabb távú rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Szopatnék most, valaki Nyíregyházán?
Hétfőn debrecenben cumiznék vagy ha valakinek van kedve leszophatná a szőrös macis farkam...
Hölgyet, párt keresek
Valaki most a Thermálban ismerkedni?

vazelinator

xxx27xxx