Szub, Szub/ Mazo, Mazohista szolganöt rabszolgát szexrabszolgamnak keresek nőt, akit érdekel a 24/7 szolgálat! És hozzám költözik vidékre! 53 éves domináns férfi vagyok egyedül élek! Ha érdekel írjál levelet az adatlapomra!
Sziasztok! Hölggyel, párral ismerkednék
Tiszafüreden ma egész nap egyedül leszek és meztelen többször masztizom napközben ha van kedved látogass meg vagy írj rám és beszélgessünk.csak hölgyek vagy párok érdekelnek
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Igényes intelligens férfi Nyíregyházi nőt / párt keres.
Sziasztok biszex pár szabolcs megyèben esetleg akadna vèkony srác számára?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Ma délelőtt valaki TISZAFUREDEN?
Most valaki debrecenben alkalmi titkos kaland? Diszkréció fontos!
Sziasztok ! Olyan nővel ismerkednék aki Szolnok vagy közvetlen környéki ,aki vágyik egy kis izgalmas titkos szexkapcsolatra ! Írj és megbeszéljük !
Debrecen, és környékén ismerkednék hölggyel, párral minden jóra.
Sziasztok. Esetleg van itt olyan pár aki osztana meg képeket, videókat a párjáról?
Tiszafüred környékéről keresek valakit szexpartnernek de pár is érdekelne.
Sziasztok. Van itt Nyíregyi vagy Debreceni pár aki valóban talizna egy igényes diszkrét pasival akár rendszeresen is? Privát üzenetben elérhető vagyok. Köszönöm!
Sziasztok tartalmas kaland a mai este folyamán Tiszafüreden valaki?
Hajnalban valaki lessz kint a reptér környékén, vagy a m3-on találkoznék egész Debrecenig ,4 óra után
Sziasztok! Ilyen ez a virtuális világ! Amikor csak a szemeinek hisz az ember!
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (2026. 01. 04. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 04. vasárnap 10:43
Ezúttal szeretnénk gratulálni Neked!
Este 6 után már nem írtál, nem hívtál, csupán csak nem jelentél meg. Mondjuk komoly oka volt, ez tagadhatatlan!!!
Nem a szomszéd macskája döglött meg, sőt nem is baleset ért, vagy az autó romlott el.
Tegnap esti lebeszélt randi velünk amiatt hiusult meg, mert galambpostán kaptál hírt a hugod gyermekének megszületéséről, így elmaradt a 3as sex velünk!
Remélem más párok is óvatosak lesznek ezentúl veled!
Este 6 után már nem írtál, nem hívtál, csupán csak nem jelentél meg. Mondjuk komoly oka volt, ez tagadhatatlan!!!
Nem a szomszéd macskája döglött meg, sőt nem is baleset ért, vagy az autó romlott el.Tegnap esti lebeszélt randi velünk amiatt hiusult meg, mert galambpostán kaptál hírt a hugod gyermekének megszületéséről, így elmaradt a 3as sex velünk!
Remélem más párok is óvatosak lesznek ezentúl veled!
Sziasztok!
Van itt olyan pár Szabolcs megyéből aki pasit keres harmadiknak.?
Van itt olyan pár Szabolcs megyéből aki pasit keres harmadiknak.?
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Ezúttal szeretnénk gratulálni Neked!
Nem a szomszéd macskája döglött meg, sőt nem is baleset ért, vagy az autó romlott el.
Tegnap esti lebeszélt randi velünk amiatt hiusult meg, mert galambpostán kaptál hírt a hugod gyermekének megszületéséről, így elmaradt a 3as sex velünk!
Remélem más párok is óvatosak lesznek ezentúl veled! (Ez egy válasz Kovácsovics89 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 19. szombat 12:56
Nem a szomszéd macskája döglött meg, sőt nem is baleset ért, vagy az autó romlott el.Tegnap esti lebeszélt randi velünk amiatt hiusult meg, mert galambpostán kaptál hírt a hugod gyermekének megszületéséről, így elmaradt a 3as sex velünk!
Remélem más párok is óvatosak lesznek ezentúl veled! (Ez egy válasz Kovácsovics89 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Az Ünnepek alatt valaki Debrecenben?
35 éves,helyes debreceni srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Az Ünnepek alatt valaki Debrecenben?
35 éves,helyes debreceni srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

vazelinator

nyusszancs
Rosses