Sziasztokmai nap ki az aki csatlakozna szállásomon, kényelmes apartman a varos szívében
Sajnos úgy látszik
(Ez egy válasz Kalandoss üzenetére (tegnap 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenki alszik?
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok! Igaz szóló pasiként, nem pedig párként, de csatlakoznék szívesen... Stella vendégházban szálltam meg
(Ez egy válasz igényes30páros üzenetére (tegnap 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, holnap valaki balmazújvárosi fürdőben??? Írj ha leszel!!
Jövőhéten hétköznapokon 15 óra után megtalálható leszek Hajdúnánás gyógyfürdőben. Akinek van kedve ismerkedni, beszélgetni kortól, nemtől függetlenül keresetek meg nyugodtan. Írhattok személyes üzenetet is.
Sziasztok 21 es 22-én Egerszalókon leszek (férfi) a Saliris hotelben, hölgyeket, párokat keresek akinek lenne kedve találkozni a fürdőben, közös fürdés és szaunázás, kis játszadozás az eldugottabb helyeken,a szoba is rendelkezésre áll. Egy barátom is ott lessz aki hasonlóan nyitott, tehát benne lenne egy többesben hetero alapon.
Sziasztok mai este folyamán belevaló paroshoz csatlakoznék cuckold vagy hármasra Debrecenben
Orosira jár ki valaki?
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék hetero alapon.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Hétvégére keresünk ☝
Hajdú Bihari hölggyel, párral ismerkednék minden jóra.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Debrecenben péntek illetve szombaton este pár esetleg?
Itt az igazi tél, úgyhogy Nyíregyháza környékén keresek olyan hölgyet, aki szeret hógolyózni.
...
Nem hóval, hanem így: Hógolyózás
...
Nem hóval, hanem így: Hógolyózás
Szabolcsban keresek érett izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst orális kényeztetéssel!!

vazelinator

BTC001