Sziasztok! Esetleg ma este vagy hétvégén?
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (tegnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hölgyet, nőt keresek Nyíradonyban, vagy környékén alkalmi titkos kalandra, ma délutánra! (Kb 3 órától) este 9 ig. Diszkréció fontos! Érezzük jól magunkat.
Sziasztok! Mátészalka környékén hölgy alkalmi titkos kaland? Kb délig vagyok itt
mostani 7végére keresünk párocskát párcserére, 2+1 és 1+2-re!
Sziasztok. A hétvégére (szombat vagy vasárnap délután) Debrecen aquaticim textilmentes szaunavilágába szeretnék meghívni egy női társat. A belépő jegyet természetesen én állom. Miskolcról indulok, akár mehetünk együtt is.
Üdv: Peti 39
Üdv: Peti 39
J-N-SZ.-megyében rendszeresen szopatnám, vagy kefélném a barátnődet,feleséged, előtted vagy veled együtt!
Diszkréció adott és elvárt, mivel kapcsiban élek.Farkam ( szőrös-fazonos) de mindig teli.
Priviben írj.
Diszkréció adott és elvárt, mivel kapcsiban élek.Farkam ( szőrös-fazonos) de mindig teli.
Priviben írj.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Késő este valaki? Valami?
Szolnok Kecskemét s vonzáskörzete.
Utazzás nem gond.
Szolnok Kecskemét s vonzáskörzete.
Utazzás nem gond.
Kenderesi parkolóban hölgy pár esetleg?
Holnap a Hajdúnánás Gyógyfürdőben leszek 16 órától. Akinek van kedve ismerkedni, beszélgetni kortól és nemtől függetlenül hetero alapon keressen meg bátran. Leginkább egy párnak örülnék, de nem feltétel!
Szia. Mire keresel?
(Ez egy válasz zniti üzenetére (2026. 01. 28. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Valentin napon Debrecenben leszünk wellnesen így igényes 35 körüli jó pasit keresünk akár hosszabb távra. Írj privátban. Ha szimpi vagy e-mailen vagy viberen folytatjuk.
Várjuk őszinte normális pasi jelentkezését hosszabb távra.
Valentin napon Debrecenben leszünk wellnesen így igényes 35 körüli jó pasit keresünk akár hosszabb távra. Írj privátban. Ha szimpi vagy e-mailen vagy viberen folytatjuk.
Sziasztok!
50es hetero hàzaspàr keres hàzaspàrt egymás előtti sexre,stb,vagy masszőr pasit a feleség részére
Sziasztok!
Ma este szivesen fogadunk párokat, potens férfiakat.
Ma este szivesen fogadunk párokat, potens férfiakat.
Ma Nyíregyházán valaki valamihez?
mostani 7végére keresünk párocskát párcserére, 2+1 és 1+2-re!
Sziasztok,
Szolnokon van e olyan hölgy vagy pár akit lehetne kukkolni?
50 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnokon van e olyan hölgy vagy pár akit lehetne kukkolni?
50 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Sziasztok Jászberény és környékén van hölgy vagy pár aki ismerkedne
Debrecenben ma este 6 körül nem akar valaki cumiztatni? Helyem lenne.

vazelinator

Simone Shine