Mi kint leszünk 6 körül az Orosin..
Este,sötétedéskor kell menni. 16-19 óra környéke.
(Ez egy válasz Imike007 üzenetére (ma 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:30
Sziasztok
Hölgyek vagy pár ma Nyíregyháza orosi út egy kis kaland,vagy bárhol Nyíregyházán,a városban vagyok,orosin voltam de semmi
Hölgyek vagy pár ma Nyíregyháza orosi út egy kis kaland,vagy bárhol Nyíregyházán,a városban vagyok,orosin voltam de semmi
Orosi szervíz útra várható ma pár vagy hölgy?
Privátban is írhattok
Privátban is írhattok
Sziasztok orosi úton pontosan hol van ez a huncutkodo hely nem vagyok helyi és szeretnék oda menni?!!!
Sziasztok
péntek 13-a
Járnak oda ki kukkolható párok, esetleg ha szimpi vagy oda is hívnak, beszállhatsz.
Hello
Nyírbátori hölgyet kényesztetnék vasárnap!!!
Írj privátba.
Nyírbátori hölgyet kényesztetnék vasárnap!!!
Írj privátba.
Én még csak egy párszor mentem ki oda, de még senkivel nem találkoztam ott. Kora este, nnapközben, hétköznap, hétvégén. Eldobált papír zsepikkel viszont találkoztam.
(Ez egy válasz Bombaszaki810 üzenetére (ma 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol van az a hely?
Még nem jártam ott
(Ez egy válasz Bombaszaki810 üzenetére (ma 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nem jártam ott
Igen! Volt egy pár kint kora este. érdemes kimenni
(Ez egy válasz teddkimost24 üzenetére (tegnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mátészalka 30km es körzetében keresek hölgyet most délelőtt alkalmk titkos kalandra!
Sátoraljaújhely től Szerencsig, vagy akár a Szlovák oldalon, elhanyagolt feleségeket, hölgyeket keresnék minden földi jóra! De akár párok is írhatnak! Üdv!
Orosi út valaki?
általában szokott lenni
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (tegnap 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, holnap reggel 6-7óra között szivesen szopnék valakit debrecenbe én kocsival leszek írj ha érdekel!!
Orosin van élet?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Sziasztok.
Nem hiszem el,hogy soha senki nem ér rá vagy nincs helye.
Keresek Nyíregyházán olyan embert akinek van helye és szeretne egy jót kefélni.
Nem hiszem el,hogy soha senki nem ér rá vagy nincs helye.
Keresek Nyíregyházán olyan embert akinek van helye és szeretne egy jót kefélni.

vazelinator

Zoli37
Jill