Hajdúböszörmény környékén hölggyel,párral ismerkednék.
Ismerkedni szetetnék hólgyekkel és házaspárokkal . Üzeneteket privátba kérem.
Boldog nőnapot kívánok minden hölgynek aki az oldalon van!
Viber?
(Ez egy válasz Asdf123 üzenetére (tegnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:03
Ma estére párt vagy hölgy örömére sport pasit keresünk korban hozzánk illőt ! Hely van!!
Boldog nőnapot, minden hölgynek a csoportban!!
Ma estére párt vagy hölgy örömére sport pasit keresünk korban hozzánk illőt ! Hely van!!
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte kényeztetik hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Hölgyet, párt keresek Szabolcsból
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?
Sziasztok.
Ma estére keresek macikedvelő pasik. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj nyugodtan!!!
Ma estére keresek macikedvelő pasik. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj nyugodtan!!!
Biszex érdeklődésűként keresek partnert Nyíregyházán kimondottan az idősebb korosztályból (70+)
Biszex érdeklődésűként keresek Nyíregyházán kimondottan idős korosztályból (70+) partnert
Hello! Ma este esetleg pár lesz kint orosin? Még sosem voltam de szívesen kimennek megnézni milyen arra. Érdemes menni?
Mikorra? Merre?
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (tegnap 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:12
Sziasztok.
46-50 pár,párt vagy masszőr keresünk ma estére,helyünk van, Debrecen
46-50 pár,párt vagy masszőr keresünk ma estére,helyünk van, Debrecen
Sziasztok, oroson a fehér ötajtós innen?
Ma este nőnapi meglepetés lennék! Sportos 38 as pasiként! Imádok masszírozni! Párok és lányok
Tényleg remek este volt,.nagyon várom q folytatást!
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2026. 03. 05. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 05. csütörtök 23:41
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2026. 03. 05. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez az este is jol alakult!
Minden perce jol sikerult, elveztuk.
Koszi a kellemes vendeg latast es a fergeteges szexet.
10/10.
Minden perce jol sikerult, elveztuk.
Koszi a kellemes vendeg latast es a fergeteges szexet.
10/10.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok, lenne egy két nem használt, vagy talán egyszer kipróbált vibrátorunk , amiktől szívesen megvállnék, 19-21 cm , sajna nagynak bizonyultak, rezeg forog ..... Mindegyik, távirányítójuk is van. Ha valakit érdekelne írj privit. Köszi ..

vazelinator

sanik
Sandra M