Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Párt keresek Szabolcs megyében!
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres ?
Debrecenben hölgy vagy pár 13 óra körül? Csak diszkréten!
Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Ismerkednènk Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudó pasival,pasikal.Szexualis életünk színesítèsre.
Délután 4 után az Orosin vagy Nyíregyházán szopni szerető nő?
Sziasztok. Tiszta,igényes,potens pasiként párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.Kérlek priv.üzenetet írjatok. Köszönöm. Szép napot. Sziasztok.
Sziasztok!
Kedd és szerda estére (03.31-04.01) keresek társaságot, helyem van. Lehet pár bármilyen felállásban, hölgy, esetleg transznemű. Egészséges kereteken belül sok mindenre nyitott vagyok, tapasztalatom van többes területén. Részemről nincsenek kötelező dolgok, minden részlet megbeszélés kérdése. Én 34 éves 184cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Írjatok bátran!
Kedd és szerda estére (03.31-04.01) keresek társaságot, helyem van. Lehet pár bármilyen felállásban, hölgy, esetleg transznemű. Egészséges kereteken belül sok mindenre nyitott vagyok, tapasztalatom van többes területén. Részemről nincsenek kötelező dolgok, minden részlet megbeszélés kérdése. Én 34 éves 184cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Írjatok bátran!
Sziasztok Párként párral adatlapunk alapján
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????.
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????.
Nyíradony környekén ma délután/este hölgy vagy pár?
Sziasztok! Holnap napközben Nyíregyházán valaki, helyem lesz.
Debrecenben hölgy ma alkami titkos kalnd? Kb 14 oráig vagyok itt max..
Én szívesen kipróbálnám a nejed.panzio opció?
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (2026. 03. 28. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecen és környékén van olyan pár aki napközbeni találkozókra is rá érnek?
37 éves, ápolt, diszkrét, intelligens, jelenleg egyedülálló sportos pasiként keresem rendszeres találkozókra a társaim. B
37 éves, ápolt, diszkrét, intelligens, jelenleg egyedülálló sportos pasiként keresem rendszeres találkozókra a társaim. B
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben
Sziasztok szabolcs esetleg hajdú megyèben biszex pár lenne közös èlmènyekhez?
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
szolnokon keresnek part 37 eves srac vagyok
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!

vazelinator

delfin78