sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatna ha megdugjak a nejet s helyuk is lenne? UItazni tudok! Viber jo lenne kommunikaciohoz!
TI hova keszultok ?
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2026. 04. 14. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Ma délután pár esetleg hölgy Nyíregyháza vagy környékén?
Sziasztok. Ismerkednék Nővel vagy párral Abádszalók környékén.
A Panoráma út környéke kedvelt helyszín!
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2026. 04. 14. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Én most megyek a Teva mögé
holnap 9 kor Debrecen Nagyerdőn leszek csatlakozik valaki
Sziasztok
Kedves nyíregyházi vagy debreceni vagy környéki párok és hölgyek,itt a jó idő valakinek lenne kedve a szabadba huncutkodni kicsit?gondolok itt császári tó vagy Nagykálló hatangod,valami vadászles privátban bármit meghallgatok.Vagy férfiak ha mentek valahova a hölgyel és esetleg szeretnétek ha egy pasi meglepne titeket a hölgy tudta nélkül szívesen benne vagyok bármiben HETERO alapon.Üzeneteket privátba várom
Kedves nyíregyházi vagy debreceni vagy környéki párok és hölgyek,itt a jó idő valakinek lenne kedve a szabadba huncutkodni kicsit?gondolok itt császári tó vagy Nagykálló hatangod,valami vadászles privátban bármit meghallgatok.Vagy férfiak ha mentek valahova a hölgyel és esetleg szeretnétek ha egy pasi meglepne titeket a hölgy tudta nélkül szívesen benne vagyok bármiben HETERO alapon.Üzeneteket privátba várom
A tó már kiszáradt, úgy tudjuk. Milyen helyekre gondolsz?
(Ez egy válasz Arma10 üzenetére (2026. 04. 14. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Vekerin van egy két jó hely ahol lehet szórakozni!
Jòl hangzik. És hova?
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?
Itt a jó idő. Irány mindenki a szabadba pajzánkodni!
Nyirtelekről van itt esetleg valaki?
Közös hokira és orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi!
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Szép estét !
Kisvárda - Vásárosnamény környéki párral , högyel randiznék.
Ápolt korrekt 30as sportos gyakorlott pasi vagyok.
Kisvárda - Vásárosnamény környéki párral , högyel randiznék.
Ápolt korrekt 30as sportos gyakorlott pasi vagyok.
Szolnok,Tiszaföldvár,Kunszentmárton? Közös farok verés?
Délután megy valaki Orosira?
Beszállhatok 3. Pasinak?
(Ez egy válasz Boborjan01 üzenetére (2026. 04. 12. vasárnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

swingerpar40