Sziasztok, fiatal pasit keresek nagy farokkal. Viber, tel szám legyen,nem levelezgetek.
Igen ki kell irni,de sokszor az sem segit
(Ez egy válasz Tamás00 üzenetére (tegnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:38
Sziasztok! Ápolt,igényes,megbízható, párt keresek!!!!! Sajnos ki kel ezt írni.
Sportos,diszkrét,ápolt,szenvedélyes férfi vagyok.
Sziasztok! Mobilis , nem független,helyes pasi párokat keres. Diszkréció,adott és elvárt. Köszönöm.
Sziasztok!
Szombat estére keresünk párt/férfit, aki elvenné a többes “szüzességünket”. Szóló férfi esetén feltétel a 40 év alatti kor. Fontos, hogy legyen hely, mivel sajnos azzal nem rendelkezünk. Puszi
Szombat estére keresünk párt/férfit, aki elvenné a többes “szüzességünket”. Szóló férfi esetén feltétel a 40 év alatti kor. Fontos, hogy legyen hely, mivel sajnos azzal nem rendelkezünk. Puszi
Sziasztok ! Olyan csinos nővel ismerkednék aki Szolnok vagy közvetlen környéki ,aki keresi a lehetőséget egy szenvedélyes kapcsolartra Szolnok vonzáskörzetében.
Sziasztok ma éjjel debrecenben lány vagy pár?
Merre leszel? Egy szopatásban benne vagyok..
(Ez egy válasz Totikabalika92 üzenetére (tegnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint leszek oroson egy darabig!!
Kint leszek oroson egy darabig!!!
Kint leszek ötösön egy darabig ha szopni vagy szopatni szeretnél illetve dugni?!!!
Ma valaki nyiregyhaza orosi ???
Ma valaki orvosi tó?
Sziasztok! Ápolt,igényes,megbízható, párt keresek!!!!! Sajnos ki kel ezt írni.
Sziasztok! Nyíregyházán és környékén keresek párokat, hölgyeket nap közbeni találkozóra. Nyugodtan keressetek!
Sziasztok.
Holnap délelőtt nyiregyen keresek hellyel rendelkező embert.
28f
Holnap délelőtt nyiregyen keresek hellyel rendelkező embert.
28f
60+ hölgyet kényeztetnék…. Részletek privátban!
Mondjuk úgy hogy mindenben nagyon ügyes volt!
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2026. 04. 15. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit tudodt az a lány ha ennyire keresed ?
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2026. 04. 15. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 15. szerda 16:13
Debrecen és környékiek, tavaj volt Debrecenben egy vékony csinos szemüveges lány a startos oldalon reklámozta magát de sajnos eltünt. Nem ismeri valaki? Elvileg Hajdúsámsoni volt és szürke G astrával járt. Nagyon szeretnék újra ráakadni!
Ott hol ? mert én elég jol ismerem az erdöt de én még nem találtam senkit baszni arrafele
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2026. 04. 14. kedd 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
A panoráma úton is voltam párszor szétnézni, még a kilátót emlegették sokan vagy a Tevanal, de őszintén hetero alapon kevés az esély bármire is. A Teva mögött vagyis a temető felé csak pasikat láttam akárhányszor kimentem, ha volt egyáltalán kint valaki. A kilátónal senkivel össze nem futottam. Azért jó lenne már ha hetero alapon is lehetne ismerkedni valamilyen szinten, nem a sok meleg pasi meg a szurikáta stílusban a farok rángatás. Az effajta ismerkedés kezd lassan őskori szintre süllyedni pedig egy kis civilizációval sokmindent meg lehetne oldani
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2026. 04. 14. kedd 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

poton
Angela S