(Ez egy válasz Szexestina üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, ma estére keresek fiatal nagy farku pasit. 5 perces pasik kiméljenek. Senkit nem kéresztetek el a párjátol.
Szerdán a délelőtti órákban Debrecenben és környékén keresek hölgyet vagy párt kortól és alkattól függetlenül.
Sziasztok! Debrecenben most hölgy akinek lenne kedve alkami diszkrét kis kalandhoz ma délelőtt?
Szisztok! Nyíregyházán, vagy környékén keresnék hölgyeket, párokat kellemes kikapcsolódásra. Lehetőleg hétköznap nap közben. Keressetek nyugodtan!
Szabolcsban . keresek aktiv vagy uni pasit.
Sziasztok, ma estére keresek fiatal nagy farku pasit. 5 perces pasik kiméljenek. Senkit nem kéresztetek el a párjátol.
par hetero alon?
(Ez egy válasz Mámor6o üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 19. vasárnap 19:48
Szabolcsban keresek érett izgató hölgyet aki szereti ha orgazmusig kényeztetik!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok !
Helyem van.
Helyem van.
Szabolcsban keresek érett izgató hölgyet aki szereti ha orgazmusig kényeztetik!
Helyem van.
Helyem van.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Továbbra is keresem azt az ápolt hölgyet, aki széttárná lábait és kinyalatná magát.
hele rendekezö pasi?
Sziasztok.
Mai napra keresek kanos aktív perverz pasikat.
26 éves macis srác vagyok. Nagyhegyesen vagyok megtalálható
Mai napra keresek kanos aktív perverz pasikat.
26 éves macis srác vagyok. Nagyhegyesen vagyok megtalálható
Sziasztok, ma 18:00kor szopnék szivesen debrecenbe valahol mellébeszéd nélkül!! Írj ha érdekel
Nem tudom merre motorozzak ma! Hölgy aki bekapna egy motoros faszt?
Párt keresek Szabolcs megyében!
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Sziasztok! Fiatal Magyar párral, illetve intelligens, hellyel rendelkező fiúval ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
Ápolt, intelligens, értelmes, kommunikatív.... nem tolakodó, nem értetlen - de határozott - Férfiként keresnék... Ma este/éjjel: Szolnokon és környékén járó, autós, kellően exhibicionista N/F PÁR-t... Akik megengednék, hogy autójukban, természetben (bármilyen feltétellel) végignézzem Őket szex közben...illetve HA van igény/szimpátia : kényeztessem a Hölgyet a Párja jelenlétében...
Tök rég volt már alkalmam puncit nyalni, ehhez keresek egy ápolt nőt. Nem várok semmilyen viszonzást, de ha kedved van hozzá, miért is ne... Nyíregyháza környéke előnyben.

vazelinator

mara12