Sziasztok!
Ma este Debrecenben van helyem. Keresek párt bármilyen felállásra. Vagy két pasit, ahol én inkább passzív pozícióban lennék. 184 magas 78 kg jó megjelenésű, közvetlen, diszkrét, intelligens férfi vagyok. Hasonló partnereket keresek.
Ma este Debrecenben van helyem. Keresek párt bármilyen felállásra. Vagy két pasit, ahol én inkább passzív pozícióban lennék. 184 magas 78 kg jó megjelenésű, közvetlen, diszkrét, intelligens férfi vagyok. Hasonló partnereket keresek.
Sziasztok. Ma este szopatnék Nyíregyházán.
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal es ferfiakal ismerkedni! Privatba irjatok
Sziasztok. Egyhèn biszex sráckènt keresek hellyel rendelkező fiút, párt, ( akár meleg párt is) kellemes időtöltèsre Nyíregyháza ès környèkèről. Akit èrdekel kèrem privátba írjon.
Sziasztok! Sugardaddy-ként keresek debreceni párt vagy hölgyet kellemes, diszkrét együttléthez vagy kukkoláshoz.
Nyíregyházán régebben a startos oldalon hirdette magát egy teltebb fejete hajú lány, a kállói úton lakott azt hiszem. Tud róla valaki valamit? Nem volt hivatásos de sajnos eltűnt!
Sziasztok! Diszkrét párhoz csatlakoznék.....
Sziasztok! Nyíregyházán, vagy környékén valaki nap közbeni találkozóra? Keressetek nyugodtan.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek
Férfit keresek a hétre Nyíregyháza/környékéről profilomban leírtakhoz. Este 22:00 után, autóban
Intelligens párhoz csatlakoznék a hölgy élvezetének fokozására Szabolcsban!
Helyem van Szabolcsban de utazni is tudok!
Helyem van Szabolcsban de utazni is tudok!
Sziasztok ma estere Szarvason színvonalas saját wellness nyaralómba szívesen fogadnék házaspárt cuckold ill 3 mas szexbe tapasztalt férfi vagyok. Kellemes beszelgetes italozas nagy jakkuziba szép kellemes teraszon lazulnibés izgalmas erotikus szex kikapcsolódás. Ha felkeltette érdeklődésedet írj levélben kérlek. Ápolt igényes férfi vagyok.
Sziasztok, diszkrét Hajdúszoboszlói hölgypartnert keresek hosszú távra!!!
Holnap Debrecen Fancsika vagy nagyerdőn keresek izgalmas párokat
Üdv nagy farkú pasi
Üdv nagy farkú pasi
Holnap-reggel-szopizna-valaki-Beretyoujfaluban
Sziasztok! Olyan párokat vagy nőket keresek, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy csak kipróbálnák, hogy milyen. Sportos, magas, egyetemista pasi vagyok, utazni tudok, képeim is vannak!
Sziasztok! Diszkrét párhoz csatlakoznék!
Nyíregyházán keresek párt, a hölgy örömére. Higiénia fontos!
Sziasztok! Ma pár aki pasit keres? Utazni tudok! Telefonon is beszélhetünk.

vazelinator

asdaka